Belföld, Hírek

Rogán Barbara és családja meg akarta venni a földbirtokot, de a kormányhivatal megtagadta a szerződés bejegyzését

Újabb cikk jelent meg a Magyar Nemzetben Rogán Antal feleségének földvásárlási ügyében. A kormánylap most azzal állt elő, hogy a kormányhivatal megtagadta a szerződés bejegyzését, így az nem lépett hatályba. A Magyar Nemzet ezzel megint csak egy újabb bizonyítékot talált arra, hogy Rogán Antal felesége és családtagjai hatalmas földbirtokot akartak venni. A Magyar Nemzet közzé is tette a kormányhatározatot, de ezen nem látszódnak a dátumok, így azt nem tudni, hogy mikor született.

 

 

 


Korábban a 444.hu cikke alapján mi is beszámoltunk róla, hogy pár héttel Rogán Antal harmadik esküvője előtt, 2020. november 20-án a miniszter új feleségének családja – egy adásvételi szerződés szerint – hatalmas összegért vásárolt volna földeket Északkelet-Magyarországon, ehhez pedig a dokumentum szerint az állami Budapest Bank kölcsönét vették volna igénybe. A tranzakcióról a nyilvános szerződés elérhető a Tardona honlapján.

Rogán pénteken a Magyar Nemzetnek szólalt meg felesége és annak családja földügyeiről. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter azt mondta, hogy

sem a feleségem, sem a családja nem kívánnak közszereplők lenni, nem is szeretnének kiállni a nyilvánosság elé, de a megjelent hamis cikkek kapcsán a család megtette a szükséges jogi lépéseket, ami természetesen nem megy egyik napról a másikra.

Az Átlátszó viszont szintén pénteken arról írt, hogy érvényes Rogán Barbara és családjának földvásárlásról szóló szerződése az eladói oldal szerint.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?