Celeb / Híresség

Óriási örömhír: gyermeket vár Sáfrány Emese

Micsoda boldogság! Első gyermekét hordja a szíve alatt Sáfrány Emese: nyáron érkezik a légtornász és párja, Hornyák Ádám első közös kisbabája.

 

 

 

 




 

Szülői örömök elé néz Sáfrány Emese! A légtornász, aki már a várandóssága tizennyolcadik hetében jár, régóta vágyott már arra, hogy családot alapítson, élete legboldogabb időszakát éli most, hogy áldott állapotban van. Sportoló szerelmével, Hornyák Ádámmal tavaly nyáron vágtak bele a babaprojektbe.

– Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk – mondta a hot! magazinnak Sáfrány Emese, aki nem készült extra meglepetéssel arra, hogy az örömhírt szerelmével közölje, csak eléállt, s bejelentette, babát vár. Bár a sikeres légtornász sok rémtörténetet hallott a várandóssággal és a szüléssel járó kínokról, igyekszik pozitív maradni.

– Sok barátnőm ijesztgetett, hogy hónapokon át hánytak, brutális rosszulléteik voltak. Ezzel szemben nekem semmi bajom, nagyon jól viselem. Az való igaz, hogy sokkal hamarabb elfáradok, nem tudok annyit dolgozni, mint a terhesség előtt, szétszórtabb vagyok, és nem tagadom, hisztisebb, érzékenyebb és feledékenyebb is – mondta a légtornász, aki ugyanakkor nem kívánós, s étel-, illetve illatundora sincs.

A babát természetes szülés útján szeretné világra hozni, s apás szülésre készülnek, mert Ádám lelkileg is támogatja. Emese és Ádám számára csak az a fontos, hogy a kicsi egészséges legyen, akinek nemét babaváró bulin tudatnák. A nevekre több ötletük is van már.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?