Celeb / Híresség, Film

Tévés párok, akik a való életben is szerelmesek (voltak) egymásba

A színészek nem véletlenül tehetségesek a munkájukban. Egy csókjelenetnél fontos, hogy a kémia úgy tűnjön, működik két sztár között, de előfordul, hogy nem kell megjátszaniuk magukat, mert a szikrák maguktól is pattognak közöttük.

 

 

 

 
Imádjuk a sorozatokat és mindig megvan az aktuális kedvenc tévés szerelmespárunk. De néhány alkalommal, nem csak a képernyőn, de a való életben is egymásra találtak a hírességek.

 

Mutatjuk is kik ők:

Kit Harington és Rose Leslie – Trónok harca

A népszerű sorozat második évadjának legszebb szerelmi szála a fattyú Havas Jon és a vad lány Ygritte között volt. Kit szerint, ha már valakihez amúgy is vonzódsz, akkor nagyon könnyű beleszeretni az illetőbe, amikor éppen romantikus jelenetet játszanak el. A két színész pedig rögtön egymásba szeretett és azóta is boldog párkapcsolatban élnek egymással.

Josh Dallas és Ginnifer Goodwin – Egyszer volt, hol nem volt

A forgatások alatt a két szereplő között, több alakult ki mint az általuk megformált Hófehérke és az elbűvölő herceg között. Hosszas randevúzás után összeházasodtak és nem sokkal később az első bébi is érkezett a pár életébe. Most mondjátok, hogy ez nem egy boldogan éltek amíg meg nem haltak sztori.

Mila Kunis és Ashton Kutcher – Azok a 70-es évek – show


1998-ban, színészi karrierjük kezdetén Mila és Ashton egy szerelmes párt alakított a sorozatban. A műsor kezdetekor Mila még csak 14 éves volt és első csókja a képernyőn Ashton-nal csattant el. Eltartott pár évig, mire rájöttek, hogy őket a sors is egymásnak teremtette, így 2014-ben összeházasodtak és azóta két gyermek boldog szüleik.

 

 

 




 

 

 

Caitriona Balfe és Sam Heughan – Outlander (Az idegen)

A Caitriona és Sam kapcsolatáról szóló pletykák mindenütt követték a két sztárt. Vagy kézen fogva sétáltak vagy közösen jelentek meg különböző eseményeken. A tévésorozat rajongói úgy gondolják, hogy a románc valóságos, habár a színészek még nem vállalták fel.

Alyson Hannigan és Alexis Denisof – Buffy, a vámpírok réme

A pár a sorozat kezdetekor találkozott először és 2003-ban házasodtak össze, amikor a vámpír széria a végéhez ért. A pár jelenleg is boldogan él két gyönyörű kislányukkal.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev – Vámpírnaplók

A sorozat Elena életét meséli el egy szerelmi háromszögben a két vámpírtestvérrel. A való életben viszont ennél könnyebb volt a döntés ugyanis Ian és Nina évekig alkottak egy párt, 2013-as szakításukig, de a mai napig nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

Kaley Cuoco és Johnny Galecki – Agymenők


Kaley és Johnny több mint két évig alkottak egy párt a képernyőkön kívül, miközben a karaktereik éppen se veled se nélküled viszonyban voltak. A rajongók imádják Penny és Leonard románcát, akik már össze is házasodtak a sorozatban, de a való életben nem ők voltak egymásnak az igazi.

 

 

 




 

 

 

Blake Lively és Penn Badgley – A pletykafészek

Blake és Penn évekig randevúztak a sorozat forgatása alatt, azonban még sem ők voltak egymásnak a nagy Ő. De azóta barátságuk megmaradt, Penn pedig gratulált is Blake Ryan Reynolds-al való házasságához.

Lea Michele és Cory Monteith – Glee – Sztárok leszünk!

A pár 2012-ben találkozott először a sorozat forgatásán. Azonnal egymásba szerettek, tervezték a közös jövőt, a házasságot, a gyerekeket, de a sors közbeszólt és 2013-ban Cory meghalt túladagolásban. Lea beleroppant a történtekbe, de azóta jól van és örökre ott lesz a szívében Cory.

Tom Hardy és Charlotte Riley – Üvöltő szelek

Riley és Hardy az Üvöltő szelek forgatásán találkoztak először. Egy évvel a sorozat véget érte előtt bevallották érzelmeiket és randevúzni kezdtek. 2014-ben titokban összeházasodtak egy 18. századi kastélyban és rá egy évre megszületett első gyermekük.

Nektek melyik tévés pár a kedvencetek?

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?