Celeb / Híresség

Dancing with the Stars: Krausz Gábor fricskázott egyet, üzenetet csempészett a táncába

Krausz Gáborék egy kis fricskát is csempésztek a Dancing with the Starsban előadott első produkciójukba: egy személyes szálat is beletettek a táncba.

 

 

 

Szombaton este indult el a Dancing with the Stars negyedik évadának első show-ja, amelyben Krausz Gábor és Mikes Anna voltak az első pár, akik a táncparkettre léptek. A válófélben lévő séf és profi táncos partnere show-táncot adtak elő, amelyben egy kis néptánc is feltűnt. Ennek láttán sokakban felmerült, a séf ezzel talán a feleségének, Tóth Gabinak szeretett volna üzenni.

Krausz Gábor és Mikes Anna showtáncot adtak elő /Fotó: Czerkl Gábor

A produkció után Lékai-Kiss Ramóna rögtön meg is jegyezte, hogy Gáborék egy kis személyes vonalat is vittek a táncba.

„Krausz Gáborék egy nagyon energikus show-tánccal indították el az estét. Azahriah egyik legnagyobb slágerére ropták, és még személyes történetet is belecsempésztek a produkcióba” – jegyezte meg Lékai-Kiss Ramóna.

Az értékelés során Ördög Nóra rá is kérdezett a fricskázásra…

Volt benne néptánc. Rami, erre utaltál a felkonfodban, hogy volt egy kis személyes szál? Nem biztos, hogy fricska volt. Szerintem Gáborék csak meg akarták mutatni, mit tudnak” – mondta Ördög Nóra, miközben sokat sejtetően mosolygott.

A páros végül 22 pontot kapott a zsűritől: Ördög Nóra és Jurinics Tamás 7, Szente Vajk pedig 8 pontra értékelte a produkciót.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?