Érdekes, Film

12 rejtett filmes utalás, amit valószínűleg sosem vettél észre korábban

Ha elég alaposak vagyunk, minden filmben észrevehetünk valami oda nem illőt, (angolul: Easter Egg) amit a rendezők és producerek legtöbbször szántszándékkal csempésznek bele a filmekbe, hogy még érdekesebbé tegyék és a rajongók még többet ,,csámcsoghassanak” rajtuk. A számtalan ilyen utalásból mi most 11 teljesen egyértelmű rejtett üzenetet gyűjtöttünk össze nektek. Te mennyit vettél észre közülük?!

 

 

 

1.  R2-D2 és C-3PO Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben, mint egyiptomi hieroglifák.
2.  A Simpson család című mesében mindenkinek 4 ujj van a kezén, kivéve Istennek és Jézusnak, nekik ugyanis 5.
3.  A Harcosok klubja című film számtalan jelenetében Starbucks kávés poharakat láthatunk.


4.  Az Aladdin című mesefilm ezen jelenetében ha jól megnézzük, a tigrisnek (Rajah) Mickey egér fülei vannak.
5.  A Star Trek című film ezen jelenetében egy R2-D2 droid látható.
6.  A Halálos iramban: Ötödik sebesség című filmben ebben a jelenetben jól látható, hogy Han teljes neve ,,Han Seoul-Oh”, ami kiejtésben rendkívül hasonlít a Csillagok háborúja című filmből megismert ,,Han Solo”-ra.
7.  A Breaking Bad című sorozat elején Walt leveszi a nadrágját a sivatagban. A sorozat vége felé amikor a helyszín ismét a sivatag volt, a nadrág még mindig ott van. (bal alsó sarok)
8.  A Mechanikus narancs című film rendezője, Stanley Kubrick egy ,,2001″ feliratú borítót helyezett az asztalra, mely egyértelműen az ő másik filmjére, a ,,2001: Űrodüsszeia” című filmre utal.
9.  A Walt Disney Studios által készített 1982-es Tron című film ezen jelentében ha jól megnézzük, a Disney legismertebb karakterének, Mickey egérnek a sziluettje látható a háttérben.

 

 

 

 

10.  A Mátrix című filmben látható legtöbb rendszám rejtett bibliai vers utalásokkal bír. Trinity és Morpheus rendszámtáblája például ,,DA203″, ami Daniel 2:03 versére utal: ,,Van egy álmom, ami nyugtalanít és tudni szeretném, hogy mit jelent.”
11.  A Futurama című animációs sorozat ezen jelenetében a South Park animációs sorozatból megismert Eric Cartman feje látható az egyik üvegben.
12.  A 2016-os Batman Superman ellen című film óriásplakátja a 2007-es (!) Legenda vagyok című filmben.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?