Celeb / Híresség

Tóth Gabi válaszolt az „alázós” vádakra Tóth Andinak: részletesen elmondta az egészet, a 2014-es megismerkedésüktől kezdve

Tóth Gabi, aki – mint mostani videójában elmondta – mindig a szeretet nyelvén igyekszik szólni, ma válaszolt a tegnap este Tóth Andi énekesnő közösségi oldalán kipattant ügyre.

 

 

 

 


Mint megírtuk, Tóth Andi azt állította, Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban megalázó posztokat tesz közzé róla. A bejegyzést meg is mutatta országnak-világnak.

Tóth Gabi ma hosszú posztban és egy videóban reagált a történtekre, elmondva az egészet, a Tóth Andival való 2014-es megismerkedésüktől kezdve:

„Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hallgassátok meg az alábbi videó-bejegyzést!

Fontos: Andit nem a háta mögött ‘bántottam’, hanem egy zárt csoportban, amelynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről!

Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenül, és még eddig soha nem volt belőle konfrontálódás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni”

– írta Tóth Gabi a tegnap történtek kapcsán, majd egy videóban is elmondta véleményét, amelyet itt megnézhet:

 

Tóth Andit 2014-óta ismeri, már akkor tudta, hogy különleges csajszi. Ő maga, vagyis Tóth Gabi is ilyen volt, egyet kivéve: neki fontos volt már akkor is, hogy társadalmilag fontos témákban is megnyilvánuljon. Az évek során felhívták a figyelmét, hogy Tóth Andi rossz útra lépett, rossz üzeneteket küld a fiataloknak. Ezt később már Tóth Gabi is látta, mondván, Andi keresi az útját és hibázik, mint ahogy ő maga is hibázott olykor – mondta Gabi a videójában. Állítása szerint végül elmesélte Tóth Andinak a saját tapasztalatait, azt tanácsolva, ne a képeivel, hanem az énekével hívja fel magára a figyelmet. Tóth Gabi szerint a reakció nem volt túl szép. Ezek után eljött az a pont, amikor kiderült, hogy Tóth Andi fogja őt alakítja majd a TV2-n mondja Tóth Gabi a videójában.

Tóth Gabi azt gondolta, ez jó alkalom arra, hogy a konfliktusukat helyrehozza, s felhívta a csatornát, hogy szívesen megtanítaná Andinak a dalt. A csatornától azt válaszolták, hogy Andi nem akarja látni. Mindegy, Gabi még a ruháját is odaadta neki a produkcióhoz, de ezek után – állítja Tóth Gabi – még erősebben tett olyan dolgokat, amik bántották Gabit. Akit fiatalok követnek, ne reklámozzon alkoholt, ne mondja, hogy a reggeli kávéjához ezt issza. Erről osztott meg posztot Gabi egy zárt csoportban, egy olyan csoportban, ahol élcelődnek egymással a szakmabeliek – mondja a videóban Tóth Gabi, felvetve, hogy amit tett, az kritika volt, nem online bántalmazás, annak teljesen más a definíciója, ráadásul Andinak lehetősége lett volna magát megvédeni. Tóth Gabi azt mondja, kritikus posztját a nyilvános oldalára is kiírhatta volna, de nem tette meg. Gabi szerint az, amit Tóth Andi elkövetett, sokkal inkább online bántalmazás.

„Tóth Andika nagyon aranyos kislány, nem biztos, hogy bele kéne mennie témákba, amikben nem jártas, mert saját magának is öngólt rúghat” – véli Tóth Gabi, aki hozzátette: imádkozik majd azért, hogy Andi a felületeit jó üzenetek küldésére használja.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?