Érdekes

Amit először látsz meg ezen a képen az sokat elárul a személyiségedről és a jelenlegi helyzetedről

Nagyon sokféle személyiségteszt létezik, akad köztük tudományosabb és lényegre törőbb, mint a Myers–Briggs típuselméleten alapuló személyiségteszt, és vannak kevésbé tudományosak, de ami közös bennük, hogy minden jó személyiségtesztet szórakoztató elvégezni.

 

 






A személyiségtesztek egyik legjobb típusa az, amelyik optikai csalódáson alapul. Ez egy olyan illúzió, amelyet vizuálisan észlelt képek jellemeznek, amelyek eltérnek az objektív valóságtól. A szem által gyűjtött információ az agyban kerül feldolgozásra, hogy egy olyan észleletet adjon, ami nem egyezik az ingerforrás egy fizikai mértékével.

Az optikai csalódásoknak három típusa van: szó szerinti optikai csalódások, ezek olyan képeket hoznak létre, amik különböznek azoktól a tárgyaktól, amelyek kiváltják őket; kognitív illúziók, ahol a szem és az agy tudattalan következtetéseket von le, és fiziológiai illúziók, amelyek a szemek és az agy túlzott ingerlésén alapulnak.

Az alábbi illúzió másfajta optikai illúziót alkalmaz, és, az, amit először pillantasz meg rajta, rávilágít bizonyos dolgokra a személyiségeddel és a gondolkodásmódoddal kapcsolatban.

 
Nézd meg alaposan a képet. Mit láttál meg rajta először?

Ha egy autót láttál, az valószínűleg azt jelenti, hogy a szabadság nagyon fontos a számodra.

Fontos a számodra, hogy mindig útnak indulhass, új emberekkel ismerkedhess, új helyeket láss, és új dolgokat tapasztalj. Általában a saját tempódban haladsz az életben, és azt teszed, amit természetesnek érzel.

 

Ha egy távcsöves embert láttál, az azt jelzi, hogy inkább elemző típus vagy.






Hajlamos vagy inkább az összképet látni, a kisebb részletek gyakran elkerülik a figyelmedet. Általában képes vagy vizuálisan tanulni, és gyorsan elsajátítod az új információkat. Próbálj meg tudatosabban odafigyelni a részletekre.

 

Ha az A betűt láttad meg, amit vitathatatlanul a legnehezebb elsőként megpillantani a képen, az azt jelenti, hogy igazi sasszemed van, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

Hajlamos vagy meglátni a legapróbb részleteket is, és kissé intuitívabb vagy, mint azok, akik a távcsöves embert vagy az autót látták meg először.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?