Érdekes

Egyetlen család uralja az egész világot? Hátborzongató videóban fedték fel róluk az igazságot

Hihetetlen összeesküvés-elmélet látott napvilágot a TikTok-on.

 

 

 

Egy sokak által ténylegesen elhitt összeesküvés-elmélet szerint van egy család, aki aki már az 1700-as évektől kezdve a kezében tartja a világ sorsának alakulását. De hogy ebből mennyi igaz és miért terjedt el ennyire az elmélet, most te is megtudhatod.

A Rothschild családról szóló összeesküvés-elméletek már a 18. században megjelentek. Az hogy zsidók voltak és emellett hatalmas vagyonnal rendelkeztek elég volt ahhoz, hogy az emberek mindenféle anitiszemita elméletet szövögessenek velük kapcsolatban. Ezek pedig egészen odáig is elmentek, hogy az Illuminátusok és más az egész világot uraló csoportok, mint a Szabad Kőművesek, vagy éppen az Új Világrend mögött is a a Rothschild család tagjai állnak.

A konteók hívei szerint ők kezelik és irányítják a világ pénzét, a nemzetközi bankokat és a pénzügyi intézeteket is, természetesen mindezt a maguk javára. Az elmélet olyannyira messzire ment, hogy még azt is állította, hogy a család tagjai háborúkat is szítottak azért, hogy uralhassák a világot.

Az elmélet további részletei szerint többek között a Rothschild család tagjai a New York Federal Reserve tulajdonosai, ennek köszönhetően befolyásolják az Amerikai Egyesült Államok pénzügyeit, közvetve pedig az egész világ pénzmozgására hatással vannak. Az elméletet cáfolja, hogy a bank nem magántulajdonú, egy olyan igazgatóság irányítja, amely az amerikai Kongresszus alá van rendelve és a köz érdekeit szolgálják. Sőt egyes pletykák szerint a Rothschildek állnak az amerikai elnökök meggyilkolásának hátterében is.

DE VAJON VAN-E BÁRMI IGAZSÁGALAPJA AZ ELMÉLETNEK?

Nos az említett történetről beszámoló magyar TikTokker szerint egyáltalán nincs. A valóságban ugyanis a Rothschild család tagjai pusztán egy piszkosul gazdag emberekből álló família, akik évszázadok óta pénzelik a hatalmakat, de semmi több.

@goku198302 #roschildfamily#gazdag#összeesküvéselmélet#💲💲💲#nekedbelegyen ♬ eredeti hang – goku 1983


A család kapcsán a Pénzcentrum egy korábbi cikkében megírta, hogy hol vannak most a család leszármazottai, ebből pedig kiderült, hogy az elmúlt kétszáz évben, a generációk váltakozásának köszönhetően a Rothschild család egységessége felbomlott, ma már nem egy szupervállalatról, hanem több befektetési holdingról beszélünk, azonban a család pénzügyi és hatalmi tőkéje a 21. században már csak alig felfogható mértékű.
forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?