Celeb / Híresség

Fordulat: Dopeman beállt Orbán mögé?

Pityinger László, azaz Dopeman a Mandinernek adott interjút, ahol elmondta, hogy 2013-ban még belefért a művészeti, politikai irányvonalába, hogy egy hungarocellből készült Orbán-fejet rugdosson, ma már nem.

 

 

 

 


A rapper szerint Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor leginkább képregény figurákhoz hasonlítanak, mint mondjuk Batman és Joker, akiknek egymásra szükségük van, a szerepeket pedig cserélgetik.

Habár korábban a Fideszt kemény kritikákkal illette Dopeman, ma már kicsit más véleményen van:

„A miniszterelnök nagyon jól lát a pályán. Minden igényt felmér, tudja, kinek mi kell, és azt megadja neki. Nagyvonalakban. Ráadásul van egy olyan csibészes észjárása, amivel már európai szinten, a nagykutyák között is jól működik. Egy utolsó mohikán. Közben mindig kellő mértékben fiatalít a csapatán, nőket hoz be a kabinetbe, érzékeli a trendeket. Tehát még a gender szempontokra figyel, sőt, már klímastratégia is van” – mondta a rapper.

A rapper azt is elmondta, arra a kérdésre válaszolva, hogy fideszes lett-e, hogy őt csupán az érdekli, hogy „ki képes megteremteni azt a gazdasági és társadalmi környezetet, amelyben saját magam, illetve a családom, a szeretteim és a barátaim, valamint az egész ország számára lehetőség nyílik az élhetőbb életre”.

A zenész úgy gondolja, hogy a keretrendszerben az ellenzék nem válasz Orbánra, a középosztálynak pedig jobb lett a helyzete az elmúlt évtizedben.

Hozzátette, hogy mindenki érdekében szeretné biztatni Orbánt, és ha összejön a gazdaság beindítása, méghozzá minél hamarabb, akkor a Fideszre fogja lerakni a voksát a választásokon. A rapper végül hozzáfűzte, hogy Orbán orrhosszal jobb, mint a kihívói, „akiknek nem szól másról a terve, mint a zsákmányszerzésről”.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?