Celeb / Híresség

Lakberendező pár tervezi beperelni Berki Krisztiánt: állításuk szerint a celeb nem fizette ki őket

Berki Krisztián abban állapodott meg Anikóval és Szabolccsal, hogy ők ketten felújítják a lakását, a munkadíjat pedig vagy lelakják, vagy napi nyolcvanezer forintot fizet nekik a munkájukért. Mivel egyik sem valósult meg, most perre készülnek.

 

 

Az Édes élet című realityből ismert fővárosi lakás felújítását vállalta el Anikó és Szabolcs, a megbízójuk pedig nem más volt, mint Berki Krisztián, és a lakás az édesapja nevén van. A pár azzal a feltétellel vállalta a felújítást, hogy az anyagköltséget a nemrég kapcsolati válságon átesett Berkiék állják, a munkadíjért cserébe pedig a pár 12-16 hónapig lakhatnak ott, miután elkészült, vagy ha ez nem működik, akkor nyolcvanezer forintos napidíjat fizetnek a munkájukért. Amikor elkezdték a munkát, akkor a lakás már legalább egy éve üresen állt. A szerződést 2021-ben kötötték Anikó és Mazsi cégei, valamint Berki Ferenc között. A felújítás költségét 15-20 millióra saccolták, és ugyan Berki azt mondta, hogy nincs ennyi pénzük, Mazsi ígérete az volt, hogy mindenre szerez szponzort, mert tévés és közösségi média megjelenést biztosít majd nekik és a közreműködő cégeknek is. Ezek azonban csak részben valósultak meg – írja a Blikk.

A pénzek akadozni kezdtek, a legrosszabb szakaszban Berkiék két-három hónapon át nem finanszírozták a költségeket, Krisztián pedig hetekig halogatta a találkozók időpontját. A pár még a saját albérletét is feladta, mivel az volt a terv, hogy júliusra befejeződik a felújítás, és akkor ők beköltözhetnek: végül egy családtagtól kapott kölcsönből fejezték be a munkát. Aztán közölték velük, hogy Berkiék eladják a lakást a szomszédjuknak, de ne aggódjanak, ki lesznek fizetve. A pár végül jobb híján kiállította az elvégzett felújítás költségéről a számlát, ám azt senki nem vette át tőlük, a megkereséseikre és a felszólításaikra nem jött válasz.

Utólag már tudjuk, hallgatnunk kellett volna a házban lakókra, akik azt mondták, még sosem látták Krisztiánt fizetni

– mondta a lapnak a csalódott pár, akik most perrel készülnek maguknak igazságot szolgáltatni.

forrás: nlc.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?