Celeb / Híresség

Kelemen Anna olyan képpel kampányol a vakcina mellett, hogy a koronavírus is beleszédülne, ha tudna

Kelemen Anna dögös képpel állt ki a koronavírus elleni oltás mellett. A szőke szépség úgy döntött megosztja rajongóival , hogy mit is gondol valójában a koronavírus elleni oltásról.

 

 

 

 


Anna fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a koronavírus elleni oltás fontosságára. Úgy gondolja csak így térhetünk vissza régi életünkhöz, és hagyhatjuk magunk mögött ezt a gyötrelmes küzdelmet a koronavírus ellen. Hozzátette azt is, hogy a sok rossz után, már csak jó jöhet:

„Sok háborút megnyert már az emberiség, minden korszaknak megvolt a maga küzdelme. Az idei szilveszter visszafogottságában hordozta, hogy pillanatnyilag egy negatív helyzet van, csak jobb jöhet! Ez az optimista szemlélet, amely szerintem az egész életünkhöz elengedhetetlen! Elgondolkodtató, hogy bizonyos távol-keleti vagy afrikai országokba utazáskor emberek tömegei gond nélkül beiktatják (Megjegyzés: valószínűleg arra gondolt, hogy beoltatják…) magukat a kötelező sárgaláz elleni oltással, ugyanakkor a világjárvány megfékezéséhez most félelmeik támadnak! A covid előbb-utóbb elmúlik de az életünk nem egyik napról a másikra fog visszarendeződni. Mint mondtam legyetek optimisták! A személyes véleményem az, hogy attól, hogy új év van a covid még a régi!”

– írta a posztjához Anna.


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?