Belföld, Hírek

,,Nagyon köszönök minden támogatást” – a kórházból üzent az Újpesten megkéselt rendőr, ilyen állapotban van most

Az elmúlt napok aggódása után némileg fel lehet lélegezni, hiszen a december 24-én, Újpesten megkéselt őrmester most üzenetet küldött az embereknek.

 

 

 

 

 


Ahogy korábban a Blikk is megírta, december 24-én, 6 óra 37 perckor, Budapest IV. kerületéből, a Kassai utcából a bejelentésre kiérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi egy késsel többször megszúrta. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, azóta pedig egy ország aggódott érte, most azonban úgy tűnik, hogy egy kicsit meg lehet könnyebbülni.

A 26 éves férfit pénteken este ébresztették fel az altatásból, állapota pedig javulni kezdett utána, most pedig már üzenni is tudott: ,,Nagyon köszönök minden támogatást, állapotom miatt nagyon megterhelő olvasni is a jó kívánságokat, nem is tudok egyelőre mindenkinek válaszolni, de pótolni fogom. Körülményekhez képest jól vagyok, már néhány lépést segítséggel megtettem, de még nagyon sok cső áll ki belőlem amik akadályoznak” – írta. Majd kitért arra is, hogy tudja, mennyien aggódnak érte, és ebből próbál erőt meríteni.

ÜZENETET KAPTUNK A MI HŐSÜNKTŐL!!! 🙏🙏🙏🙏
PETI… , NAGYON KÖSZÖNJÜK, ÍGY LETT CSODÁS A MI NAPUNK! 💙💙💙
SZÜNTELENÜL…

Posted by Zsaruellátó on Monday, December 28, 2020

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?