Egyéb

Botrány a VV10-ben: megszólaltak a villalakók barátai, ez a véleményük a kialakult balhékról

Budapest – A ValóVilág10 számos megdöbbentő pillanatot okozott már az elmúlt időszakban. Az új Kiválasztás és egy, a fiúk között kialakult konfliktus azonban egy eddig nem látott feszültséget generált a játékosok között.

 

 

 
 

A VV Bálint, VV Renátó és VV Moh közötti vitáról a Blikk is írt, ráadásul az egymásnak feszülés hevében történtek miatt utóbbi villalakó még büntetést is kapott. Megkerestük a villalakók barátait, hogy kicsit meséljenek arról, kívülről ők hogyan látják Moh, és Renátó szópárbaját. Illetve, hogy Gábor kiválasztásához mit szól egyik legjobb barátja. Szombaton szembesülhettek a nézők azzal, hogy újra egymásnak feszültek a játékosok egy buli alatt. Kezdetben Dani akadt fenn azon, hogy Virág és Moh az asztalon táncoltak. Korábban pedig Renátó csapott össze Bálinttal, ugyanis egy megjegyzést tett Fru-ra, aki nagyon tetszik Renátónak.

VV Moh barátja, Balázs, akivel 8 éve szoros barátság fűzi össze, állítja, hogy barátja egy nyugodt ember a hétköznapokban, és egyetlen hibája, hogy mindenkivel jóban akar lenni, de ez félreérthető lehet egy olyan játékban, mint a ValóVilág.

– Komoly volt a vita, de szerintem ez az alkoholnak tudható be. Ő egy sportoló, egy fegyelmezett fiú, és a hétköznapokban nem ilyen. Nyilván nehezen hat rájuk, hogy össze vannak zárva – mondta majd hosszasan érvelt amellett, hogy barátja a hétköznapokban nem egy erőszakos természet, a kinti életben a barátai és a bulik éltetik. Renátó barátja, Benjámin is hasonlóan látja barátja viselkedését. Szerinte Renátó egy nyugodt, bár karakán férfi, és bár a Villában valóban keményen beszélt, valójában nem volt agresszív, sőt, mivel bokszolt, tudja, hogy hogyan fogja vissza fizikális indulatait.

 

 

 

 


– Nyilván ez egy felfokozott állapot, olyan emberek között, akiket nem is ismersz igazán, rengeteg a feszültség, és nem tudsz onnét elsétálni. Ráadásul ő a világ legszabadabb embere, mindig mászkált, ide-buli, oda-buli, nagyon rossz hatással van rá a bezártság – mondta, majd azt is kifejtette, hogy minden indulat és vita alapja Renátó hősszerelmes hozzáállása.

– Ő pillanatok alatt tud szerelmes lenni, és nagyon nehezen tud elengedni. Nem tudja kezelni a szerelmet, az érzéseit. Ebből indult ki a Villában a parázs vita, amikor hallotta, hogy Bálint és Moh mit mondtak Fru-ról, de semmi olyan nem történt, amit a szabályok tiltanának – fejtegette, majd reagálva arra, hogy számos néző és kommentelők kritizálta Renátó viselkedését azt mondta, a helyzet nem ilyen egyszerű – Könnyű ítélkezni egy rövid videóbejátszás alapján. Ismerem évek óta és tudom, hogy egy jó ember.

Végül Gábor exkatona barátja, László mesélt arról, hogy miként élik meg kint, hogy Gábort választották ki a múlt héten.

Egy nyitott és jól szituált fiú, akinek vannak sajátosságai, de ha az ember megtalálja vele a hangot, akkor nincs gond. Ő a korához képest megfelelően, kimérten reagál a nehézségekre. Nekünk is volt korábban nézeteltérésünk, de sikerült rendezni. Meghallgatja az ember véleményét, és ebből hoz döntéseket. Ez a kimértség egy hatalmas előny, és nem jellemző manapság.

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?