Egyéb

A haldokló anyának már csak két hónapja van. Döbbenet mit tett vele volt férje új barátnője

Nem hiszed el mit tett!

Márciusban tudta meg a kétgyermekes édesanya Nicola Hitchen hogy méhnyakrája van, s amikor ezt az orvosok elmondták neki, közölték vele hogy csak négy hónapja van hátra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A család Nagy Britanniában, Great Boughton-ban lakik és ezt a tényt nem nagyon akarták elfogadni. A nő nem fogadta el a halálos ítéletet, hanem jelentkezett egy speciális kemoterápiás programra Törökországban. Öt kúrát kért az orvostól, minden egyes kúra 10 napos volt. Már az első kúra végén látták az orvosok az eredményt: a rákos megbetegedés már nem terjedt tovább.

The Independent beszámolója szerint a legnagyobb daganat eltűnt, majd a májban és a gyomorban lévő kisebb tumorok is kisebbek lettek.

A nő tudta, hogy a kezelés minden pénzét felemészti és még össze kellett szednie 20 millió forintot a további kezelésekre. Neki és a családjának sem volt ennyi pénze. Ekkor jelent meg volt férje új barátnője.

 

 

 

 

 

 

Claire Hitchen volt az ex-férj új felesége és amikor megtudta, hogy Nicola élete forog kockán, adománygyűjtő akcióba kezdett az interneten, hogy Nicola orvosi kezelését ki tudja fizetni és megszabaduljon a ráktól.

-Természetesen a gyerekeknek kell az anyjuk, neki pedig kell az a lehetőség, hogy lássa a két fiát felnőni, írta Claire a gyűjtűackió honlapján.

Eddig a 20 millió Ft felét sikerült összegyűjteni, de a gyűjtés még folytatódik. Nicola azt mondta, nem számított ilyen óriási segítségre.

-Nagyon meg vagyok hatódva. Különösen Claire miatt, nem tudtam, hogy az emberek ennyire szeretnek engem, mondta Nicola az The Independent-nek.

Claire kezdeményezése nemcsak nemes cselekedet volt, hanem szükséges is ahhoz, hogy Nicola tovább folytathassa a kezeléseket és meggyógyuljon.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?