Hírek, Külföld

Rémálom: már fogai sem voltak 28 évig bezárva tartott férfinak, 70 éves anyja a tettes

A férfi szinte egész életét bezárva töltötte, 12 éves kora óta.

 

 

 




 

Svédországban a rendőrség egy 70 éves stockholmi nőt vett őrizetbe fia illegális bebörtönzésének gyanúja miatt, akit 12 éves kora óta tartott bezárva, összesen 28 éven keresztül – írja a pledgetimes.com.

Vasárnap este egyik hozzátartozója érkezett az idős nőhöz, eközben bukkant rá a házban egy ijedt, 41 éves férfire. Alig tudott beszélni, lábait zúzódások és sebek borították és alig tudott válaszolni a kérdésekre, alig tudott állni, és már fogai sem voltak. A nő mentőt hívott, így a férfit kórházba szállították, súlyos állapotban.

Az anya állítólag 28 évig tartotta fiát a házban, miután 12 éves korában kivitte a gyereket az iskolából. Azóta folyamatosan otthon van. Ezt azzal magyarázta, hogy ártani akarnak nekik az emberek, ezért megtiltotta fiának, hogy elhagyja a házat.

Az anya rokona megjegyezte, hogy korábban már gyanította, hogy valami nincs rendben a családban. Azt is elmondta, hogy azt a lakást, ahol az anya és a fia élt, évtizedek óta nem takarították. A látottakat „egy nagy szemétlerakónak” tudta minősíteni.

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?