Celeb / Híresség

„Mit parázol, b*zd meg?!” – Durva vita a Farm VIP-ban: Ambrus Attila keményen odavágott Vasvári Vivinek – videó

Ambrus Attilának egyre több konfliktusa van játékostársaival: a Farm VIP legutóbbi adásában Vasvári Viviennel veszett össze.

 

 

 




 

Az újabb és újabb feladatok mentálisan is megviseli a sztárokat, így nem csoda, hogy egyre feszültebb mindenki. A Farm VIP legutóbbi termelési feladatnál kecskéket kellett megfejniük és abból túrót, sajtot kellett készíteniük.

A luxusfeleség és a keramikus között nagy vita alakult ki, amikor Vivi a másnapi esőzés miatt fél, és ezért előre szeretett volna felkészülni a váratlan helyzetekre. Ambrus Attila azonban indulatait már nem tudta kordában tartani, és odaszólt Vivinek:

„Mit parázol, b*zd meg?!” – ordította Attila, aki egyre többször keveredik vitába a többiekkel. Kerényi Miklós Máté próbálta csitítani a helyzetet, de Attila meg sem hallgatta.

Borzasztóan frusztráló, hogy egy emberrel nem lehet kommunikálni, nem hallgatja meg a másik ember véleményét. Nem akar beszélgetést erről, hanem olyan stílusban, hangnemben kezd el az Attila rögtön beszélni, hogyha a másik ember bármit is akar mondani, amit én nem viselek el és nem fogadok el soha senkitől”– mondta Máté.

 

 

A teljes jelenetet itt nézheti meg:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?