Celeb / Híresség

Elképedsz, ha meglátod a sort: Ők a híres férfiak, akik Tóth Gabi szerelmei voltak

Korábban is voltak már hosszú kapcsolatai, de azok nem tartottak pár évnél tovább.

 

 

 

Mindenkit váratlanul ért, amikor augusztusban Tóth Gabi és Krausz Gábor közösségi oldalaikon bejelentették, hogy hat év után a kapcsolatuk véget ért. Kívülről nézve ugyanis úgy tűnt, Tóth Gabi a sztárséf személyében megtalálta az igazit. Korábban is voltak már hosszabb kapcsolatai, cikkünkben ezeket elevenítjük fel és megmutatjuk, kik voltak eddig Tóth Gabi szerelmei.

Bálint Ádám

Azt követően, hogy nővére, Tóth Vera megnyerte a Megasztár első évadát, Tóth Gabi is jelentkezett a tehetségkutató műsorba. Itt ismerte meg Bálint Ádámot, aki szintén versenyzőként állt színpadra. Hamar felkeltették egymás érdeklődését és alakult is közöttük valami, de végül a kölcsönös vonzalomból nem lett semmi.

A most 42 éves Bálint Ádám jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja, leginkább karakterszerepeket játszik. 2019-ben Honthy-díjat kapott: ő lett az Év Karakterszínésze. 2009-ben házasodott, feleségével egy kislányt és egy ikerpárt nevelnek.

Palcsó Tamás

Ugyancsak a Megasztár második évada alatt szeretett egymásba Tóth Gabi és egy másik versenyzőtársa, Palcsó Tamás, akivel aztán egy évig és két hónapig alkottak egy párt. Elmondásuk szerint a kapcsolatuk viharos, de csodálatos volt és végül azért döntöttek úgy, hogy elengedik egymás kezét, mert egy idő után kihunyt szerelmük lángja és már csak barátként tekintettek egymásra.

A most 37 éves Palcsó Tamás eltűnt a reflektorfényből, de nem hagyott fel a zenéléssel. Jelenleg a Dolly Plusssz zenekar aktív tagja, emellett pedig saját fellépései is vannak. Az évek során vállalkozói karrierbe is kezdett, és a 2013-as trafikpályázaton 5 trafik nyitására nyert engedélyt. Védi a magánéletét, de azt tudni lehet, hogy már több éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, akivel már a családalapítást tervezik.

Fekete Balázs

Palcsó Tamással való szakítása után Tóth Gabi az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs mellett találta meg a boldogságot. Kapcsolatuk igencsak viharos volt. Először egy év együttlét után szakítottak, majd újra összejöttek, aztán ismét szakítottak, ezúttal végleg. Tóth Gabi Friderikusz Sándor Összezárva Friderikusszal című műsorában őszintén beszélt a Fekete Balázzsal való kapcsolatáról és azt mondta, sok mindenben hasonlítottak egymásra, ami erősen összekötötte őket, ám

ő idővel ráébredt, hogy egy igazi férfira van szüksége, Balázs viszont inkább egy kissé gyerekes.

Fekete Balázs most 36 éves és bár teljesen eltűnt a reflektorfényből, azt tudni lehet, hogy a ByeAlex és a Slepp dobosa és boldog kapcsolatban él.

Nagy Roland

Tóth Gabi ezután a szintén zenészként dolgozó Nagy Rolandba szeretett bele, aki mellett elmondása szerint igazi nőnek érezhette magát. Hihetetlenül boldogok voltak együtt, már az esküvőt tervezgették, amikor 2011-ben váratlanul bejelentették a szakításukat. Tóth Gabi erről a kapcsolatáról is mesélt Friderikusz Sándornak és elárulta, Roland nagyon jól tudta kezelni az ő személyiségét és azt, hogy mind a jó, mind a rossz dolgokat nagyon erősen megéli.

A most 42 éves dobos jelenleg is zenével foglalkozik, immár zeneszerzőként és producerként is.

Tóth Gabi és Nagy Roland kapcsolata boldog volt Fotó: RTL

Tóth Gabi és Nagy Roland kapcsolata boldog volt Fotó: RTL

Rasztovits Dávid

Miután Nagy Rolanddal szakítottak, Tóth Gabi nem egy zenészbe, hanem egy focistába szeretett bele. Rasztovits Dáviddal egy évig voltak együtt. Boldogok voltak és nagyon szerették egymást, ám hamar rájöttek, hogy

egyszerűen nem tudják összeegyeztetni a sportolói és az énekesi karriert, a nappali és az éjszakai életmódot.

Mint aztán később kiderült, nemcsak az vezetett a szakításhoz, hogy nem tudták összeegyeztetni az idejüket, hanem az is, hogy Dávid nem igazán értette meg Gabi művészeti szemléletét, gondolkodását.

A ’90-es születésű Rasztovits Dávid óvja a magánéletét, de azt tudni, hogy a futball mellett a turizmus lett a szenvedélye, ő hívta életre a Digitális Turizmus Szövetséget.


Markó Róbert

Ezután újabb nagy szerelem köszöntött be Tóth Gabi életébe. A Szombat esti láz című műsornak köszönhetően megismerkedett Markó Róberttel, akivel aztán közel egy évig alkottak egy párt. Sajnos itt is hasonló problémák merültek fel, mint Tóth Gabi előző kapcsolatában: a párnak nem volt elég ideje egymásra, a közösen eltöltött idő hiánya pedig éket vert közéjük. Tóth Gabi állítása szerint mély nyomott hagyott benne ez a szerelem.

Az 1983-ban született profi táncos, Markó Róbert jelenleg is aktívan dolgozik, az évek során létrehozta a Markó Stúdió táncsport egyesületet, amelynek ő a szakmai vezetője.

Molnár Tibor (Trap Kapitány)

Tóth Gabi és Markó Róbert 2014-ben szakítottak, ezután az énekesnő az X-faktor műsorában ismerte meg következő szerelmét, Molnár Tibort, művésznevén Trap Kapitányt. A kapcsolatuk feltűnően boldog volt, a sajtó képviselői már az eljegyzésről is kérdezték őket és egyáltalán nem zárkóztak el a dologtól, ám végül 2017 áprilisában bejelentették, hogy elválnak útjaik. Bár a szerelmük véget ért, azóta is jó kapcsolatot ápolnak egymással.

A most 33 éves Molnár Tibor, a Tha Shudras frontembere jelenleg is zenél. Feltűnt a Sztárban sztár című műsorban, valamint 2020-ban a Love Bistro című, TV2-es sztárpáros gasztrovetélkedőben is párjával, a gyönyörű Déliával.

Krausz Gábor

Tóth Gabi a szakítás után nem sokkal ismerte meg későbbi férjét, gyermeke édesapját, Krausz Gábort. A szerelmesek 2018 márciusában vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, 2019 áprilisában pedig bejelentették az eljegyzésüket. Ez év októberében titokban összeházasodtak, decemberben pedig megszületett kislányuk, Hannaróza. Úgy tűnt, tökéletes a kapcsolatuk és Krausz Gábor személyében Tóth Gabi végre megtalálta az igazit, ám idén augusztusban bejelentették, hogy a válás mellett döntöttek. Kislányuk, Hannaróza felügyeletét és nevelését továbbra is közösen tervezik és mindkettejük számára az a legfontosabb, hogy megóvják a gyermeküket.

Papp Máté Bence

A válás bejelentése után mindenki találgatni kezdte, hogy vajon mi vezethetett Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításához. Hamar kiderült a válasz: Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe. Eleinte nem vállalták fel nyíltan a kapcsolatukat, ám több közös fotó is napvilágot látott róluk, így végül nem tagadták, hogy együtt vannak. Papp Máté Bence azóta már a Sztárban sztár leszek stúdiójába is elkísérte párját. A fotókat látva Tóth Gabi és új szerelme között csak úgy szikrázik a levegő!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?