Celeb / Híresség

Győzike új roma tehetségkutatót indít

Visszatér a Győzike Show! Új műsor indul ugyanis a Dikh TV-n, ahol Gáspár Győző a szórakoztatás mellett olyan fiatal roma tehetségeket mutat majd be, akiknek a helyzetükből adódóan nincs lehetőségük kitörni.

 

 

 

Már két hónapja forog a Legyél szerencsés! című szórakoztató műsor, amelyet minden hétfő este nyomon követhetnek majd a Dikh TV nézői. Győzike – a tőle megszokott vidám pillanatok mellett – nehézsorsú fiataloknak is segítséget nyújt.

– Kicsit Győzike show-s lesz, rengeteg nevetéssel, de emellett érdekes és értéket közvetít az egész műsor. A cigányságnak azon rétegét fogjuk bemutatni, akik tehetségesek, dolgosak, és bennük van a lehetőség a sikerre. Be akarom Magyarországnak bizonyítani, hogy a cigányok is érnek valamit. Le akarom dönteni a velünk kapcsolatos előítéleteket – jelentette ki lapunknak a showman, akinek két zenésztársa, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi is feltűnik majd pár adásban.

A Romantic frontembere olyan tehetséges zenészeket vonultat fel a műsorban, akiknek nincs pénze Budapestre utazni a tehetségkutató műsorok castingjaira. Rajtuk kívül sikeres pékeket, orvost, hentest, festőt is bemutat majd. Szívhez szóló történetekből sem lesz hiány: Győző például egy beteg kislányon is segít, aki neki köszönhetően mehetett a fővárosba egy olyan orvoshoz, aki meg tudta gyógyítani.

– Továbbra is várjuk minden olyan roma származású szakember, tehetség jelentkezését, akik szeretnék, ha a televízióban is bemutatnák, mire képesek. A műsor végén pedig a felvonultatott tehetségek közül kiválasztunk párat, akikkel együtt egy nagyszabású show során színpadra visszük a roma Rómeó és Júliát – zárta a showman.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?