Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Balázs Fecót lélegeztetik, koronavírussal van kórházban – Imára kérik a rajongóit

Budapest — Szörnyű hír: súlyos állapotban kórházban fekszik Balázs Fecó (69). A Blikk információit Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique erősítette meg, aki arra kérte a Korál legendájának tisztelőit, imádkozzanak a zenészért.

 

 

 




 

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekest a koronavírus fertőzte meg, a rádiós műsorvezető pedig úgy tudja, a légzését géppel segítik, de az állapotát stabilizálták.

– Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus. Imola, a felesége felhatalmazott rá, hogy tájékoztassam a rajongókat, a zeneszerető embereket, hogy energiát küldhessenek és imádkozhassanak a Korál ikonjának életéért – mondta Várkonyi a Blikknek.

 

Log into Facebook

null

– Mindannyian reméljük, hogy most is győz a szervezete, hiszen más súlyos kórt már legyőzött korábban. Szívbetegsége miatt Fecó a különösen veszélyeztetettek közé tartozik. Nagyon jó kezekben van, kitűnő orvosok gondoskodnak róla, és mint ő is, én is hiszek a szeretet és az összefogás erejében, így bízunk benne, hogy hamarosan jobban lesz.

A Blikk emellett beszélt a zenész menedzsmentjével, akik bár azt mondták, a családtól nem kaptak felhatalmazást arra, hogy nyilatkozzanak, de annyit megerősítettek, hogy amit Várkonyi Attila nyilatkozott, az teljes mértékben fedi a valóságot.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?