Celeb / Híresség

Újra kés alá feküdt az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja: ezért döntött így

Koholák Alexa az Éjjel-Nappal Budapest korábbi sztárja újra kés alá feküdt.

 

 

 




 

Alexa teljesen megváltozott, miután titokban hozzáment 26 évvel idősebb párjához. Két évvel ezelőtt mellimplantátumait is kivetette, de most úgy döntött, hogy feltölteti ajkait.

„Rettegtem mit fognak szólni. Aztán a problémán egyre jobban zavart és az idő műlásával egyre jobban látszott is. „– kezdte Instagram posztját Alexa

„Tudjátok, mióta rengetegen támadtak és kérdőjeleztek meg akkor, amikor igent mondtam egy olyan szerelemre és most már házasságra, amit a nagy többség nem értett, amikor egy olyan spirituális technikát hoztunk Magyarországra, amiről még senki nem hallott, mindenki támadott és megszólt. Nehéz időszak volt, nehezen éltem, éltük meg. Kicsit azt érzetem a világ ellenünk van, és fájt, hogy kevesen látják azt, amit kellene. De az idő visszaigazolt! Egy boldog házasságban élek lassan 3 éve, egy olyan munkám van, amiről eddig csak álmodtam, rengeteg ember tartozik hozzánk, a látásmódunkhoz, és boldog vagyok”

 

null

null

Majd bevallotta követőinek, hogy egy „kis korrekciót” csináltatott a száján, ami gyermekkora óta ferde volt, bevallása szerint. „1 évet hezitáltam egy évig féltem attól ki kit fog mondani”. Alexa szerint ez nem a beavatkozásról szól, hanem arról, hogy „nem foglalkozom tovább azokkal, akik ítélkeznek…”

Az egykori sorozatsztár, aki posztja szerint követőit nem a szépészeti beavatkozásokra akarja buzdítani, hanem arra, hogy mások véleményével ne foglalkozzanak.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?