Celeb / Híresség

Majka az ájulás szélére került a koronavírustól

— Időnként ájulásközeli állapotba kerül – erről számolt be Majka (41), aki amióta kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal, rendszeresen jelentkezik élő videóival YouTube-csatornáján.

 

 

 




 

A rapper így dokumentálja, miként birkózik a betegséggel egymagában, hiszen amióta kiderült, hogy baj, van, izolálta magát a családjától.

– Előző este felment a lázam 38,7 fokra. Bevettem lázcsillapítót, és bár attól lement, egyik pillanatról a másikra olyan rosszul lettem, hogy nem is hittem el. Elkezdtem szédülni, úgy éreztem, szétszakad a fejem, de szerencsére sikerült gyorsan elaludni – elevenítette fel az emlékeit videójában Majka. – Éjjel többször felébredtem, izzadtam, a ruhám olyan volt, mintha leöntöttek volna egy lavór vízzel. Reggel hőemelkedésem volt, úgy éreztem, nincs komolyabb bajom, bár a derekam fáj a sok fekvéstől. Szerencsére tudtam enni, de utána megint rám jött egy borzasztó szédülés, úgy éreztem, hogy elájulok – mondta hétvégi videójában a rapper.

 

 

A rapper nem viseli jól a bezártságot, pedig még legalább 7-8 napot kell karanténban töltenie, ráadásul kedveséért, Hajniért (37), valamint fiaiért, Marciért (8) és Olivérért (4) is aggódik.

– Még van pár napjuk, amíg kiderül, hogy szegénykéim elkapták-e tőlem vagy sem. Marcit szinte minden éjjel én altatom el, a mellkasomra fekszik, sokat puszilgatom. Hajnival egy ágyban alszunk… – aggodalmaskodott Majka, bízva benne, szerettei szerencsésebbek lesznek.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?