Belföld, Hírek

Nem volt elég az öt liter gyomorkeserű, visszament lopni még öt litert

Letartóztatást indítványozott a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tíz liter égetett szeszt próbált meg ellopni egy Szegedi áruházból.

 

 

 




 

A férfi szombat délután bement az egyik belvárosi áruházba, majd egy 5 literes, 50 ezer forint értékű gyomorkeserűt tartalmazó üveget tett a kosarába. Ezt követően az égetett szeszt a kosárral együtt kirakta a bevásárló központ kocsikat tároló részén, majd mintha semmi sem történt volna üres kézzel kisétált.

Az áruház bolt részéből kijövet pedig magához vette az üveget és távozott. A bolt dolgozói kamerafelvételen észlelték ugyan a trükkös lopást, azonban már nem érték utol őt.

A férfinak azonban nem volt elég az öt liter gyomorkeserű, és egy órával később visszatért az áruházba, hogy ugyanezzel a módszerrel ellopjon még öt litert. A biztonsági őr azonban nyakon csípte, így a 100 ezer forintos lopási kár fele részben megtérült. A férfit alig egy hónapja ítélte felfüggesztett börtönre a bíróság lopás miatt. Az ügyészség bűnismétlés veszélye miatt letartóztatást indítványozott vele szemben.

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?