Celeb / Híresség, Hírek, Sport

Újra pozitív lett Ronaldo Covid-tesztje

Cristiano Ronaldo a múlt héten, a portugálok Nemzetek Ligája meccse előtt produkált pozitív tesztet. Bár akkor is tünetmentes volt, és a hétvégi bajnokiját a Crotone ellen kénytelen volt kihagyni, most megint pozitív tesztet produkált, ha 14 napos karantén vár rá, a Fradi ellen sem játszhat.

 

 

 




 

A Correio de Manha portugál lap szerint enyhe, de pozitív eredményt produkált a játékos, így újabb kihagyás vár rá. A Dinamo elleni BL-meccsről is hiányzó játékos így további találkozókat kénytelen kihagyni.

View this post on Instagram

Thursday style! 😉

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

 

 

Ami szinte biztos, hogy október 28-án, a Barcelona elleni hazai meccsről is hiányozni fog. Így aztán elmarad a várva várt Cristiano Ronaldo-Lionel Messi rivalizálás, amire két éve várnak a futballszurkolók.

A Juventus ezután a Spezia otthonában játszik bajnokit, majd november 4-én Budapestre látogat, a Ferencváros elleni meccsre. Nagy kérdés, hogy mennyi időt kell karanténban tölteni a portugál sztárnak, illetve lesz-e olyan edzettségi állapotban, hogy két múlva, kedden pályára lépjen a Puskás Arénában a Fradi ellen.

C. Ronaldo amúgy teljesen jól van. A közösségi médiában posztolt képei alapján kiválóan érzi magát, kondiedzéseket tart. A családtól viszont elzárva, a háza másik emeletén tengeti mindennapjait. Szobabiciklizik, és a medencéjében úszik, napozik.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?