Celeb / Híresség

„Kultúrbarbár!” – Alekosz is reagált Dúró Dóra akciójára: szerinte két szentségtörés is történt

Alekosz is reagált Dúró Dóra akciójára.

 

 

 




 

A Blikk is írt arról, hogy Dúró Dóra homoszexuális propagandának titulálta a Meseország mindenkié című, gyermekeknek szóló könyvet7, amelyet aztán laponként széttépett és ledarált. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint a szerzők belecsempészték az „abnormális életforma hazugságát” a könyvbe, és úgy véli, ez negatívan hat a gyermekek fejlődésére. Az eset több hazai hírességnél is kicsapta a biztosítékot: többek között Fluor Tomi és Tóth Vera sem értett egyet Dúró Dóra véleményével. Ám Baukó Éva – a politikusnőhöz hasonlóan – nem tartja helyesnek a könyv tartalmát. Erről a közösségi oldalán írt, ami után a Facebook 24 órára eltiltotta a bejegyzés- és hozzászólásírástól. Ezt követően Baukó Éva a YouTube-on magyarázta a bejegyzését, illetve reagált az ahhoz fűzött kommentekre.

Most Alekosz is megszólalt az ügy kapcsán: a közösségi oldalán nyilváított véleményt Dúró Dóra akciójáról.

„MESEORSZÁG MINDENKIÉ

A könyv tartalmával nem tudok azonosulni, viszont azzal sem, hogy Dúró Dóra ledarál egy könyvet. Ugyanis itt két szentségtörés történt. Az egyik a könyv megírása, a másik pedig annak ledarálása.

 

 

Ugye, mindenki tudja, mit jelent elégetni egy könyvet? Vagy ledarálni, bezúzni azt. Dúró Dóra kreatívabb módját is választhatta volna a politikai véleménye kinyilatkoztatásának. Kultúrbarbár!

A politikai célú könyvrombolás Magyarország, Európa, és talán a világ legszégyenteljesebb történelmi emlékei közé tartozik. Mint könyvíró mondom, ezeknek a kérdéseknek nem lehet ez az elintézési módja.

Kedvelem Dórát, még randira is hívtam valamikor. Rólam pedig mindenki tudja, hogyan viszonyulok férfiakhoz, nőkhöz.

Számomra a homoszexuálisok látványa inkább megmosolyogtató, semmint elpusztítani való. De természetesen értem az üzenetet.

Na, mentem csajozni! Esküvő kell. Majd jövök” – írta Alekosz a bejegyzésében, amit ide kattintva érhet el.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?