Celeb / Híresség

Bochkor Gábor szerint nem igaz, hogy Puskás Peti közel 500 nőt vitt ágyba – Ezzel magyarázza

Puskás Peti állításának, miszerint eddigi élete során közel 500 nővel volt már együtt, egyre inkább kamuszaga van.

 

 

 




 

Mint azt a Blikk is megírta, a Nyerő páros egy korábbi adásában Tudta vagy Bukta? kvízműsoros feladatban vettek részt a játékosok. Balázs arra volt kíváncsi, hogy a párok mennyire ismerik egymást.

A feladatban természetesen Puskás Peti és szerelme, Dallos Bogi is részt vettek: a játék folyamán egy kellemetlennek mondható kérdést is nekik szegezett Balázs:

Hány lánnyal volt együtt a párod mielőtt összejöttetek?

A kérdésre Bogi tippelni sem mert, 200 körüli számon gondolkodott, aztán jött a hidegzuhany, amikor Balázs elárulta, hogy Peti 400-500 körüli számot adott meg. A fiatal lány ekkor sírva fakadt, s azon gondolkodott, a szülei vajon mit szólnak majd, ha ezt megtudják, hiszen ez a szám brutálisan sok.

Bogi azonnal sírva fakadt, mikor megtudta, hogy szerelme közel 500 nővel volt már együtt élete során. /Fotó: Blikk

 

 

 

 

A Retró Rádió Bochkor című legutóbbi adásában azonban Lovász László és Bochkor Gábor is azon kezdtek el agyalni, mégis kinek lehet összesen ennyi kapcsolata. Nem sokkal később érkezett is a megfejtés: a pornószínészeknek. Ezen felülkerekedve elkezdtek kicsit jobban utánajárni a dolgoknak:

– Nekem a 400-500 soknak tűnik. Puskás Peti feltűnt 2006-ban a Megasztárban. Nem is gyűrte végig ezt, nyilván előtte nem volt nője. Következett az X-Faktor mentori széke, valószínűleg itt turbózódott fel a mennyiség. Dallos Bogival van egy éve együtt, ezt levonjuk ebből, marad 13 év, ebből levonhatunk hármat a Megasztár utáni pangás, satöbbi.

Nagyon durván 500 osztva tízzel, az évente 50 nő. Ha 52 héttel számolunk, hetente minimum egy nő. Egy fő/hét tíz éven keresztül… Ez nem olyan egyszerű… Becserkészés, megvalósítás, eltávolítás. Csúnya játék – magyarázta Bockor a műsorában, amire Puskás Peti azóta sem reagált. Ön mit gondol, igazat mondott az X-Faktor mentora?

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?