Ezoterika

4 csillagjegy, akit a szerelem teljes egészében megváltoztat!

Van, akit teljes egészében beborít a rózsaszín köd, amikor szerelmes lesz, viszont van olyan is, aki jól leplezi boldogságát.

 

A szerelem ereje nem ismer határokat! Aki szerelmes, úgy érzi magát, mintha egy elvarázsolt birodalomban lenne, az élet csodálatos, olyankor nem létezik számára lehetetlen.

Az alábbi 4 csillagjegy igen nagy intenzitással éli meg a szerelmet, ők azok, akik teljes mértékben megváltoznak, amikor szerelmesek.

1. Nyilas

Az egyik legtüzesebb és legodaadóbb csillagjegy, szerelmét mindenféle jóval kényezteti, közben pedig valósággal megfeledkezik önmagáról. Kedvesét elhalmozza drága ajándékokkal, és egzotikus utazásra viszi, mindent megad neki, amit csak szeretne.

Az életben általában nem jellemző rá, hogy kitartó lenne, ha szerelmes, akkor egy türelmes kezesbáránnyá változik. Nagyon figyelmes, és, ha egyszer szerelembe esik, akkor egy életen át hűséges lesz.

2. Bak

Első ránézésre nem tűnik túl romantikus típusnak, de, amikor ez a munkamániás, maximalista csillagjegy szerelmes lesz, akkor semmi másra nem tud figyelni. Mindent megad a párjának csak azért, hogy boldognak lássa. Igyekszik mindig a szerelme kedvébe járni, figyelmes, meghallgatja a problémáit, és segítőkész. A Bak a legjobb példa arra, hogy a szerelem mennyire meg tud változtatni valakit.


3. Vízöntő

Amikor ez a lázadó csillagjegy belekóstol az igazi szerelembe, akkor teljes egészében megváltozik. Kedves, mosolygós, odaadó, figyelmes, alkalmazkodó tünemény lesz belőle.

Jóban-rosszban kitart a szerelme mellett, de azért nem kell nagyon meglepődni rajta, ha a barátai is ugyanolyan fontos helyen állnak számára. A romantikus és szeleburdi csillagjegy gyakran elfeledkezik valamiről, ez hatványozottan igaz lesz rá, amikor beborítja a rózsaszín köd.

4. Ikrek

Ha egyszer szerelmes lesz, akkor az egész világ mindent tudni fog, ami vele kapcsolatos. Képes órákig beszélni a szerelméről, nem létezik más számára csak ő, minden percet vele töltene legszívesebben.

Ha meg akarja hívni egy romantikus vacsorára, minden ötcsillagos éttermet kipróbál előbb, csak hogy megbizonyosodjon róla, hogy melyik a legjobb. Fontos számára, hogy a szerelme egyben a legjobb barátja is legyen, nagyra értékeli az őszinte, hosszú estébe nyúló beszélgetéseket.

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?