Ezoterika

Indián horoszkópod durván a szemedbe mondja milyen ember is vagy te valójában! Igazak rád ezek?

Hallottál már valaha az indián horoszkópról? Azon a hiten alapszik, mely szerint minden egyes embernek létezik egy totem állata, amely meghatározza majd jövőbeni személyiségét.
Ha szeretnéd megtudni, hogy hozzád mely állat tartozik, akkor keresd ki a listából a születési dátumodnak megfelelőt.

 

 

 

 

1 – Vidra (01.20 – 02.18)

Intelligens, élénk fantáziával. Előrelátó és jók a megérzései. Nagyszerű barát, hűséges és érzelmes társ. Nagyon őszinte és bátor jellem. Mindig lehet rá számítani a szükségben.

Jól kijön velük: holló, sólyom, szarvas

2 – Farkas (02.19 – 03.20)

Hatalmas szeretet él a szívükben minden és mindenki iránt. A legtöbb esetben a szívükre hallgatnak és annak szava szerint cselekszenek. A szeretetük mindenkire rásugárzik. Nagyon szenvedélyesek és szelídek.

Jól kijön velük: harkály, kígyó, medve

3 – Sólyom (03.21 – 04.19)

Kiváló vezető és mindig képes jó döntést hozni. Éles eszű és nagyon jól bírja a nyomást. Mindig pontos gyakorlatias és soha nem véti el a célpontját. Jó a csapatjátékokban és mindig kihasználja az adódó lehetőséget.

Jól kijön velük: lazac, bagoly

4 – Hód (04.20 – 05.20)

Szeretnek kontroll alatt dolgozni és nagyon rugalmasak. Képesek minden körülményhez alkalmazkodni és nem akad problémájuk a környezetnek való megfeleléssel. Nagyon készségesek és minden rájuk bízott feladatot a maximumon oldanak meg. Nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, liba, medve

 

 

 

 

 

 

5 – Szarvas (05.21 – 06.20)

Ismeretes a jó humorérzékéről és a kreatív, inspiráló természetéről. Mindig képes felvillanyozni a környezetét szellemes és érdekes megjegyzéseivel. Szeretnek körötte lenni az emberek. Bárkivel képesek bármiről beszélgetni, nagyon sokoldalúak. Mindig a középpontban vannak, még akkor is, ha nem tesznek érte semmit.

Jól kijön velük: holló, vidra

6 – Harkály (06.21 – 07.21)

Segítőkész, nagyon jó hallgatóság és tele van empátiával. Mindig meghallgatja a problémáidat, támogat, megnyugtat és tanácsot ad, ha arra van szükséged. Nagyon jó barát, szerető pár és megértő szülő. Mélyen romantikus és hűséges.

Jól kijön velük: kígyó, hód, farkas

7 – Lazac (07.22 – 08.21)

Ismert a kreativitásáról, a jó intuícióiról és az energikusságáról. Nagyon magabiztos és pontos a munkájában. Szinte képes fertőzni a lelkesedésével, ami kiváló motivációs személyiséggé teszi. Nagyon közvetlen, könnyedén alakít ki új kapcsolatokat. Nagyon intelligens és jószívű.

Jól kijön velük: bagoly, sólyom

8 – Medve (08.22 – 09.21)

Mindig megmondja az őszinte véleményét és nem fog kertelni. Nagyon gyakorlatias és a földhöz ragadt. Hatalmas szíve van és nagyon nagylelkű. Talán visszafogottnak és szerénynek tűnik, de ha egyszer közel kerülsz hozzá, kiderül, hogy mennyire szeretnivaló. Türelmes és jó modorú, jó mentor és tanár tud lenni.

Jól kijön velük: liba, hód

9 – Holló (09.22 – 10.22)

Nagyon elragadó, lelkes és kiváló üzleti érzékkel rendelkezik. Tiszta energiabomba, sugárzik belőle a tettvágy, amit képes másokra is rátapasztani. Nagyon romantikus és idealista típus. Türelmes és intuitív, nagyon jó társ egy párkapcsolatban. Nagyon könnyű szóba elegyedni vele.

Jól kijön velük: vidra, szarvas

 

 

 
 

 

10 – Kígyó (10.23 – 11.22)

Fantasztikus spirituális vezetők kerülhetnek ki közülük. Gyógyító természetük és szelíd természetük miatt jól el tudnak helyezkedni az egészségügyi szektorban. Gondoskodó és érzékeny típusok, akiknek megvan a titokzatos oldaluk is, amit nehéz felfedezni. Jó a humoruk és nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, farkas

11 – Bagoly (11.23 – 12.21)

Barátságos és közvetlen, nagyon könnyen alkalmazkodik a környezetéhez. Szereti nagy kanállal enni az életet és mindig készen áll egy nagy kalandra. Nagyon könnyű megtalálni vele a közös hangot és akár órákig lehet vele beszélgetni. Képes bármiben jeleskedni, aminek elkötelezi magát.

Jól kijön velük: sólyom, lazac

12 – Liba (12.22 – 01.19)

Ambiciózus és elkötelezett személyiség, akinek az életében a munka elsőszámú helyen van. Mindig tökéletesen teljesít és legyűri az útjába kerülő akadályokat. Ha egyszer valamit a fejébe vesz, addig megy, amíg azt el nem éri. Ha az érzelmekről van szó, kiderül róla, hogy egyúttal nagyon szenvedélyes, érzéki és romantikus tud lenni, ha megfelelő társat talál magának.

Jól kijön velük: medve, holló, hód

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?