Celeb / Híresség

Elképesztő: kiderült, hogy mennyi fizetést kaphat Bochkor Gábor új munkahelyén

Bochkor Gábor reggeli műsorával visszatért az éterbe a Retro Rádiónál.

 

 

 




 

A hazai rádiózás történetének legmagasabb díjazását tudhatja magáénak Bochkor Gáborhavi többmilliós fizetéssel csábította magához a Retro Rádió, így másfél év kihagyás után próbálják mindennel elkényeztetni új munkahelyén. A kedvéért felújították a stúdiót, kamerákat szereltek be, hogy a rajongók ne csak a hangját hallják, élőben is követhessék a műsort az interneten. Sőt, arra is ígéretet kapott, hogy olyan új stúdiója lesz, mint az amerikai rádiós csillagnak, Howard Sternnek.

„Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa a magyar rádiózás legnagyobb alakját. Hosszas tárgyalások folytak, és a nullákkal sem voltak szívbajosak. Még sosem keresett ezelőtt ilyen jól senki itthon ebben a szakmában műsorvezetőként – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő, a rádiós szakmát és Bochkor Gábort is jól ismerő informátortól. „Kipakolták az egész stúdiót, illetve mindent beszereztek, amit kért, a műsor indulására minden készen állt.”

Bochkor Gábor a fizetéséről az üzleti titoktartás miatt nem beszélhetett, de nem tagadta, hogy az érkezése tiszteletére átalakul a stúdió.

„Nekem is voltak bizonyos kéréseim, és mindenki nagyon jó fej volt, sikerült úgy berendezni és felszerelni a stúdiót, hogy flottul menjen a munka. Voltak persze, mikrofonok, amiből egyet el is törtem a próbaadáskor, de vettek újakat. Azt is kértem, hogy cseréljék le az érintőképernyős keverőpultot, és tegyenek be tolópotmétert, mert nekem az jobban fekszik„ – mesélte Bochkor.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?