Celeb / Híresség

A végkimerülés határán áll Sas József felesége – hónapok óta ápolja agyvérzést kapott férjét

„Az erőm a végét járja” – nyilatkozta az asszony.

 

 

 

Sas József tavaly novemberben váratlanul lemondta kabaréműsorának minden előadását, ekkor közölte, hogy rosszul van, orvosai pedig azt mondták, pihennie kell. A humorista szót fogadott és Thaiföldre utazott, hogy nyugodtan pihenhessen és kikapcsolódhasson, ám váratlanul agyvérzést kapott az idegen országban. A humoristát egy phuketi kórházba szállították, ott stabilizálták az állapotát, majd március 7-én egy betegszállító repülőgép hozta haza. A humorista a János kórházba került, majd az Országos Rehabilitációs Intézetbe, Budakeszire. Jelenleg is ott lábadozik.

Felesége, Zsuzsa asszony azóta pedig minden egyes nap megy a férjéhez, főz neki, sétál vele és ápolja. Az asszony most a Blikknek mondta el, mennyire belefáradt már a három hónapja tartó ingázásba és lehetséges, hogy a humorista még hetekig, de akár hónapokig is ott lábadozik majd.

 

 

 

 

 

„A végkimerülés határán állok, az erőm a végét járja. Egész nap rohanok, beteget ápolok, ügyeket intézek, szinte minden feladat rám szakadt…Néha már azt sem tudom, hol áll a fejem, annyi mindent kell csinálnom. Reggel korán kelek, bevásárolok, aztán gyorsan főzök valamit, mert szinte mindennap friss ebédet viszek be Jóskának. Jó néhány órát ott vagyok vele, utána rohanok haza, mosok, takarítok, vezetem a háztartást, majd a tiszta ruhákat viszem be neki a kórházba. Este már hullafáradt vagyok, mire ágyba kerülök, és utána kezdődik elölről az egész”

– mesélte a lapnak az asszony, aki már nagyon várja, hogy férje ismét a közös otthonukban legyen, de a legfontosabb számára, hogy a a humorista teljesen felépüljön.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?