Celeb / Híresség, Életmód

10 híresség, akik óriási vagyonuk ellenére is úgy élnek, mint te vagy én

Amikor elképzeljük a hollywoodi hírességek otthonát és életét általában a luxusra és a fényűzésre gondolunk. Persze vannak olyan sztárok, akik ilyen körülmények közt élnek, de bizony nem egy és nem kettő olyan van, aki egyáltalán nem hajtja a luxust, hanem szerény életet él, átlagos házban, átlagos autóval. Ezek az emberek azért választják ezt az életet, mert tudják honnan indultak és nem akarnak oda visszakerülni. Mila Kunis, Ashton Kutcher és Renée Zellweger is szegény családból származik így mindent megtesznek, hogy ne költekezzenek feleslegesen. Sokuk inkább jótékony célokra fordítja vagyona egy részét, hogy más embereken tudjon segíteni.

 

 

 

1, Adele

Ha hiszed ha nem Adele ugyanolyan átlagos életet él, mint te vagy én annak ellenére is, hogy zenei eredményei miatt bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe. Az énekesnő nem költ luxus termékekre, sem jachtra, sem privát szigetekre, sem drága ruhákra. Nem is olyan régen váltak el Simon Konecki-val és most közös gyermekükről gondoskodik ezen kívül pedig gőzerővel dolgozik új dalain.

2, Tyra Banks

Az egykori szupermodell, az “Amerika következő top modellje” műsor vezetője meglehetősen sok pénzzel rendelkezik ellek ellenére nem veri magát felesleges költségekbe. Tyra egyáltalán nem érzi magát rosszul, ha a gyorsétteremeket választja az elegáns és puccos éttermek helyett, ahogy azért sem érzi rosszul magát mert a szállodákban saját holmijai helyett az ott kapottakat használja.

3, Ashton Kutcher és Mila Kunis

Mila és Ashton is okosan bánik a pénzzel ugyanis a hírnév előtt mindketten szerény körülmények között éltek. Ennek tükrében teljesen átlagosan élnek, nem hajszolják a luxust és a drága ingóságokat. Gyermekeiknek is igyekeznek ezeket az elveket megtanítani, sőt egyes pletykák szerint ha elhunynak akkor örökségüket jótékony célokra fogják fordítani.


4, Kristen Bell és Dax Shepard

A Rossz anyák színésznője, és ugyanolyan híres férje szintén átlagos körülmények közt élik mindennapjaikat. 18 milliód dolláros vagyonuk ellenére is csak 140 dollárt költöttek tulajdon esküvőjükre.

5, Toby Maguire

Toby Maguire neve a Pókember című filmek miatt lehet ismerős, ugyanis ő alakította Peter Parkert és karakterének hála mély nyomot hagyott a rajongókban. Jó anyagi helyzete ellenére is családjával együtt és egy szerény kis birtokon, pénze egy részét pedig részvényekbe fekteti. Elmondása szerint nem akarja elszórni az összes pénzét, ezért nagyon ügyel arra, hogy mire és mennyit költ.

6, Renée Zellweger

Renée Zellweger is szegény családban nevelkedett ezért ismeri a pénz értékét. Fiatalon pincérnőként dolgozott ezért is tudja jól kezelni a vagyonát. Elmondása szerint nem igazán szereti a drága, márkás holmikat, helyette inkább az akciókat figyeli. Szerény élete ellenére rendszeresen jótékonykodik.

7, Sarah Michelle Gellar

A színésznőt édesanyja már korán megtanította arra, hogy segítsen az embereken. Sarah eme elv szerint éli életét, amiben férje Freddie Prinze Jr. tökéletes társ. Vagyonuk egy részét szegény körülmények között élt, éhező embereknek ajánlják fel.

 

 

 

 

 

 

8, Bill Murray

Bill sem igazán az a költekezős színész. Nem tartja fontosnak, hogy méregdrága autóval furikázzon, vagy luxus ingatlanban éljen. A legérdekesebb, hogy ügynöke sincsen, aki szólna neki a lehetséges szerepekről. Ő azt a nézetet vallja, ha valaki vele akar dolgozni, akkor hívja fel őt telefonon.

9, Robert Pattinson

Robert Pattinson is rendkívül szerényen éli életét. Egyáltalán nem szokott drága éttermekben enni, sem puccos partikon részt venni. A legérdekesebb, hogy autója sincs, így gyakran lehet vele találkozni a helyi tömegközlekedési eszközökön. A színész a hétköznapok során meglehetősen konzervatívan öltözködik, szóval nem lehet látni rajta drága és luxuskategóriába sorolható ruhadarabokat.

10, Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a Facebook alapítóatyja is teljesen átlagos életet él feleségével és gyermekeivel. Az 5 leggazdagabb ember között van, ennek ellenére, vagyona nagy részét eladományozza. Luxus járművek helyett egy teljesen fapados autóval közlekedik, amivel semmi baja és nem is tervezi mostanság lecserélni.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?