Celeb / Híresség

Fecsó új barátnője: Ne hasonlítsanak Luxus Vivienhez!

Hol ismerte volna meg új kedvesét az éjszaka császára, ha nem egy buliban? Fecsó és Kiss Vivien kapcsolata bő fél éve tart, és olyan jól működik, hogy még a közös főzést is vállalták a Love Bistróban.

 

 

 




 

Augusztus 24-én indul a TV2 Love Bistro című gasztro-realityje, amelyben szerelmespárok ragadnak fakanalat. A tizennyolc sztárpár között Fecsó és Kiss Vivien is versenybe száll.

– Néhány hónap ismeretség után döntöttünk úgy, hogy belevágunk a Love Bistróba – meséli Fecsó. – Hogy sikerült? Majd meglátják. Finoman szólva, volt feszültség. Az én hibámból, mert túl türelmetlen voltam. De még együtt vagyunk! – neveti el magát.

– Mindketten szoktunk otthon főzőcskézni, de még nincs olyan rutinunk, hogy nehezített körülmények között, időre elkészítsünk ételeket. Ebből lett a feszültség. Otthon, stresszmentesen, receptből főzni élvezet, de feszültség alatt már komoly rutint igényel. De szeretem a kihívásokat. Végül is itt senki sem szakács, csak van, aki tapasztaltabb, ezért kevesebbet veszekszik a párjával.

 

 

 

 

Fecsó annyira kedvet kapott a főzéshez, hogy gyakran az egész családnak ő készíti az ebédet. Ragutól, a kelkáposzta-főzelékig mindent meg tud főzni.

– A gyakorlások összehoztak minket, de ettől még nem lettünk gyakorlott páros – veszi át a szót Vivi – Meg tudtuk beszélni a konfliktusokat, ezért nem ment rá a kapcsolatunk a főzésre. Fecsó egyszer megbántott, de bocsánatot kért, próbálta jóvátenni.

Amikor megismerkedtek, Vivi tudta, hogy kicsoda Fecsó, de egyetlen tévéműsort sem látott, amelyben szerepelt. A Luxusfeleségekről pedig még csak nem is hallott.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?