Belföld, Hírek

Idegesítette a sírás, ezért hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt fiát egy férfi a gyanú szerint

A kisfiú nemrég zúzódásokkal került kórházba. Amikor megröntgenezték, akkor derült ki, hogy korábban a lába és több bordája is eltört.

 

 

 




 

Idegesítette a sírás, ezért a gyanú szerint hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt gyermekét egy férfi a Somogy megyei Hajmáson – számolt be az RTL Híradó.

A másfél éves kisfiú három hónapja lakott a férfinél, akit a gyerek anyja néhány hónapja interneten ismert meg. A Híradó kereste az anyát a férfi házánál, de nem találták otthon, a szomszédok azt mondták, a kórházba ment a kisfia után.

A kicsit néhány napja zúzódásokkal szállították kórházba. Amikor megröntgenezték, akkor derült ki, hogy korábban a lába és több bordája is eltört.

Az orvosok értesítettek a rendőröket, azután indult nyomozást.

A gyanú szerint a férfit idegesítette az új otthonát nehezen megszokó, gyakran pityergő kisfiú, ezért szinte minden nap bántalmazta.

A Somogy megyei Főügyészség helyettes szóvivője az RTL Híradónak elmondta: a férfi a gyereket a fején, arcán, illetve egyéb testrészein tenyérrel megütötte. A síró gyereket a végtagjainál fogva rángatta be a kiságyba.

Az RTL Híradó információi szerint a férfi a helyi tehenészetben dolgozott, de nemrég elvesztette munkáját. A Somogy megyei faluban él születése óta, mindenki csendes, nyugodt embernek ismeri. Erről az egyik helybéli is beszélt a Híradónak.

A 32 éves férfit szombaton letartóztatták, védekezésre képtelen személy elleni súlyos testi sértés miatt indítottak nyomozást ellene.

 

 

 

 

Az RTL Híradó riportja:

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?