Celeb / Híresség

Gyönyörű barátnőjével a tengerparton lazít Hajdú Péter

Hajdú Péter Cipruson nyaral barátnőjével, Eszterrel. Közösségi oldalán jelentkezett be Nissi Beach-ről.

 

 

 

 
 

Hajdú Péternek van feladata bőven mostanában, mióta átvette a LifeTV irányítását, sorra jelenti be a csatorna az új műsorokat, a leigazolt tévéseket. Ma például bemutatták azt a műsort, amiben Demcsák Zsuzsa, Várkonyi Andrea és Berki Krisztián is visszatér a képernyőre.

Úgy Hajdú Péter nem volt ott ezen a sajtótájékoztatón, mert éppen Cipruson lazít gyönyörű barátnőjével. A gyönyörű Nissi Beach-en vannak éppen.

View this post on Instagram

Nissi Beach🌴☀️😍 @eszterlng #cyprus #nissibeach

A post shared by Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) on

 

 

 

 

A tévés kapcsolata nagyon harmonikusnak tűnik, legalábbis abból, amit eddig elárultak a sajtónak. Eszterrel keveset mutatnak magukból a nyilvánosságnak, talán ez is a boldogságuk titka. Hajdú talán először posztolt közös képet fiatal kedvesével, az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik szerkesztője. Ő is szakmabeli, így találkoztak.

Hajdú Pétert és új barátnőjét tavaly decemberben fotózták le először a teqball-világbajnokság döntőjén. Ezután elárulták a nyilvánosságnak, hogy a karanténidőszakban úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, hónapok óta Törökbálinton élnek együtt.

– Az elmúlt három és fél évben sem voltam teljesen egyedül, voltak próbálkozásaim, de még senki nem költözött hozzám és senkit nem mutattam be a gyerekeknek. Eszti volt az első, és remélem, az utolsó is – mondta korábban a Blikknek Hajdú Péter.

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?