Celeb / Híresség

Lebuktak? Gáspár Virág újra összejöhetett az exével: árulkodó jelek tűntek fel a lány születésnapján – fotó

Gáspár Virág a szakítása után újra összejöhetett a gyerekkori szerelmével? Árulkodó jelekre bukkantunk!

 

 

 

Mint azt mi is megírtuk korábban, Gáspár Virágnak nem telt túl jól a 2022-es év vége, ugyanis karácsony után szakítottak első szerelmével. Krisztiánnal közel három évig alkottak egy párt, és úgy tűnt, minden tökéletes köztük, ám valami mégis félresiklott. A fiatalok szeptemberben együtt költöztek fel Budapestre, a lány szülei, Bea és Győző pedig már annyira megkedvelték a fiút, hogy szinte családtagnak tekintették, sőt, az esküvőt szervezték.

A fiatal lányért aggódtak is a követői, ugyanis az utóbbi időben rengeteget fogyott, és úgy gondolták, a szakítás van rá ilyen hatással. A kisebbik Gáspár lány ma ünnepli a 21. születésnapját, ennek alkalmából pedig édesanyja, Gáspár Bea egy megható videót osztott meg a közösségi oldalán.

Kicsikém már Amerikában is felnőttnek számít! Virágom 21! Rohan az idő! Sokaknak a Győzike show-s “kis Virág” él az emlékezetében, azóta eltelt 18 év és észrevétlenül felcseperedett a lányom, akit nagyon szeretek! Legyél nagyon boldog, nemcsak ma, hanem mindig, minden nap!– köszöntötte fel Bea asszony.


A felvételen feltűnik Virág gyerekkori szerelme, Krisztián is, aki ráadásul külön is üzent az egykori párjának a születésnapján. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában közös, szerelmes fotókat osztott meg magukról és szívecskével ellátva az alábbiakat fűzte hozzá:

A legboldogabb születésnapot kívánom neked hercegnőm! Isten éltessen még nagyon sokáig! Szeretünk: K&L– olvasható Krisztián profilján, amelyből könnyen arra lehet következtetni, hogy újra egymásra találtak. A közös fotókat Virág is kirakta, és úgy tudjuk, már békülőben vannak, de még kérdéses, hogy ismét megpróbálják-e együtt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?