Celeb / Híresség

Schobert Norbi a lánya exéről: Olyan volt a kézfogása, mintha az ember döglött gyíkot fogna

Még az utcába se engedte be a fiút.

 

 

 




 

Schobert Norbert a Sláger Reggelben elmondta, hogy lánya jelenlegi párjával nagyon elégedett, de korábban volt olyan fiú, aki nagyon nem volt szimpatikus neki.

Nem mondom el, hogy kiről van szó, mert senkinek nem akarok a személyiségi jogaiba beletiporni, de annyit elmondhatok, hogy volt egy olyan fickó, aki nem megfelelőképpen bánt a lányommal, nem úgy beszélt vele, ahogy illik beszélni. Nem volt tisztelettudó, nekem se nézett soha a szemembe. Olyan volt a kézfogása, mintha az ember döglött gyíkot fogna

– részletezte Schobert, aki ennek ellenére nem tiltotta el a fiútól Larát, de az utcájukból azért igen. Kivárta, hogy lánya is rájöjjön nem ő a megfelelő.

Elmondtam neki, hogy nem fogom megtiltani, hogy találkozzon ezzel a sráccal. Csak abban az esetben tiltanám meg, ha tudnám, hogy rossz, bűnöző társasághoz tartozik vagy droggal él. (…) Próbált ettől a sráctól szabadulni. Képes volt a srác hajnali kettőkor is zaklatni és valami irgalmatlan, gusztustalan, penetráns stílusban beszélt vele telefonon. Amikor meghallottam megkérdeztem a lányom, hogy ássak neki a ház mögött egy gödröt?

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?