Celeb / Híresség

Kihívták a rendőröket Alekoszra és barátnőjére – majdnem csúnya vége lett az Ázsia Expressznek

Vége az Ázsia Expressz forgatásának Közép-Amerikában. A veszélyektől korántsem mentes helyszín bőven tartogatott izgalmakat, olyanokat is, amiket a szereplők nem igazán tudtak hova tenni.

 

 

 

Tegnap a hazatérő sztárokat fotóztuk le, ma pedig már élményeikbe is bepillantást nyerhettünk. A Rádió 1 műsorában Alekosz számolt be a velük történt ijesztő eseményekről. A realitysztár a barátnőjével utazott el a forgatásra. Azt mesélte, hogy nem igazán tudta, kiben lehet megbízni a távoli földrészen, még a rendőröktől is félt.

Az utazós valóságshow-ban pénz és telefon nélkül kellett szállást találniuk. Bementek egy mexikói nőhöz, aki rájuk hívta a rendőrséget. Alekosz azt mondta, hat-nyolc rendőrautó és vagy húsz géppuskás rendőr jelent meg. Az Ázsia Expressz stábja ekkor kocsiba ültette a szereplőket és megmondták, hogy zárják be az ajtókat, a kamerákat tegyék el és nehogy felvegyék a rendőröket. – Azt hittük, ez csak a forgatás része – mondta Alekosz. Kiderült, hogy nem, sőt, a valóságshow-hős szerint a testőrükkel volt valami gond, egy olyan ügyben volt benne korábban, ahol valami kartelltag végül börtönbe került, úgyhogy elvitték, s amikor másnap előkerült, a bilincs nyomai is látszódtak rajta és az is, hogy a fejét ütötték. Alekosz szerint sokkolóval is kínozták a testőrüket.

Alekosz elmesélte azt is, hogy egy szállodában közölték velük, hogy három percük van, hogy elhúzzanak, különben végük. Azon a vidéken ugyanis szerinte a kartellek által meg van határozva, hogy melyik hotelekbe nem teheti be a lábát külföldi.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?