Celeb / Híresség

Pataky Attila megmutatta: otthonának falán egy Orbán Viktor-kép lóg – videó

Az Edda Művek frontembere, Pataky Attila március 15. alkalmából szerepelt egy felvételen, ahol egy hosszasabb monológot adott elő. Ezen a videón szúrható ki a háttérben, hogy a zenész otthonának falán egy olyan fotó látható, amelyen ő látható Magyarország miniszterelnökével.

 

 

 

A FOREVER TV Hungary YouTube-csatornájára készült az a felvétel, amelyben Pataky Attila – mellkasán egy kokárdával – vélhetően az otthonában állt kamera elé, hogy megosszon néhány gondolatot a nemzeti ünnep kapcsán.

Drága véreim, magyarok!

– nyitja beszédét az Edda zenésze, aki ezután arról szónokol, hogy ha valaha is veszélyben volt a nemzet fogalma Magyarországon, akkor most igen.

– Hiszen már nemcsak az ünnepeinket, a történelmünket akarják eltörölni, hanem a nemzet fogalmát is, az is veszélybe került. (…) Ma itt vagyunk, hol vagyunk, pontosan ott, ahol évszázadokkal ezelőtt, hiszen most is meg kell harcolnunk a nemzetünkért, hazánkért, becsületünkért, azért, hogy legyen még haza, legyen még értelme az életünknek  magyarázza Pataky a videóban, amire a 24.hu figyelt fel.

A szemfüleseknek azonban feltűnhetett a videóban egy, a falra felakasztott fotó is, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök látható, akit Pataky és az Edda másik tagja, Gömöry Zsolt fog közre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?