Celeb / Híresség

Schobert Lara: ,,Anyáék vonalát biztos, hogy nem fogom továbbvinni”

Schobert Lara már tudja, mi szeretne lenni, többek között erről is beszélt.

 

 

 




 

Schobert Lara nemrégiben megcsillogtatta a tehetségét az Álarcos énekesben – szinte senki nem sejtette, ki rejtőzik a maszk alatt, és ahogy a fiatal influenszer is elmondta, nagyon sok pozitív üzenetet kapott a műsor után. Azért vállalta, mert a kilétét homály fedte, és így nem érték azok a negatív megkülönböztetések, amelyekben egyébként nap mint nap része van. Most a Hooded Talk című videóban mesélt erről, ahogy arról is, hogy továbbviszi-e szülei örökségét, mivel szeretne később foglalkozni, és hogy fogadják az ősök az udvarlóit.

 

 

 

 

,Anyáék vonalát biztos, hogy nem fogom továbbvinni”

– jelentette ki Schobert Lara, aki aztán elárulta, hogy nagyon érdekli a lakberendezés, de örök álma egy lovarda. Azzal is tisztában van, ahhoz, hogy ezt megteremtse magának, előbb dolgoznia kell. 

Arról is beszámolt, hogy jelenleg van párja, és ennek kapcsán felidézte, volt olyan pasija, akit élből elutasított az édesapja, Schobert Norbi. ,,Hazavittem egy fiút, hogy akkor most bemutatom, apa meglátta, és mutatta neki, hogy forduljon meg, menjen kifelé. Volt ilyen is… Aztán elment. Igazából örültem, hogy megszabadultam tőle. (…) Ő amúgy egy nagyon jó társaság. Ha apum valakit kedvel, akkor nagyon kedveli és imádja” – árulta el Lara.

 

 

 

 

forrás: nlc.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?