Belföld, Hírek

Ennyi lett volna a kánikula? Ma reggelre eltűnt a nyár és a jövő hét sem lesz sokkal jobb – Mutatjuk!

Szombat este ideért a sokat emlegetett hidegfront, ami brutális széllökések formájában robbant be az országba és alapos lehűlést is hozott magával, hiszen majdnem tíz fokkal lett alacsonyabb a hőmérséklet.

 

 

 


 

Az újabb kánikulára pedig a Köpönyeg tájékoztatása szerint még egy kicsit várni kell. Információik szerint a mai napon országszerte napos idő várható ugyan, de nem kizárt a gomolyfelhő képződés, a hőmérséklet pedig csak 20-25 fok közé esik majd.

Hétfőn napos, de gomolyfelhős időre számíthatunk, kissé csípős, hűvös reggelekkel, a hőmérséklet akár hat fokig is lezuhanhat, napközben viszont már kellemes, akár 29 fokos meleg is lehet. Csapadék nem valószínű.

Szerdán már jóval több napsütés várható, bár a gomolyfelhőket ekkor sem ússzuk meg, sőt elszórtan zápor és zivatar is kialakulhat. A levegő viszont már 30 fokig is felmelegedhet.

Csütörtökön és pénteken pedig gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet, de zápor, zivatar továbbra is csak elszórtan fordul elő. A maximumok 23 és 29 fok között alakulnak.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?