Celeb / Híresség

Egész nyáron nem láthatjuk a tévéképernyőn Emiliót és családját – Ez az oka:

Gyál — Izzasztó nyár vár Emilióra (43) és családjára.

 

 

 
 

A zenész és felesége, Tina ugyanis úgy döntött, hogy életmódot váltanak, a szünidő számukra aktív lesz és jó néhány kilótól megszabadulnak. Keményen edzenek a hőségben, és a finom falatokra, a jégkrémekre, a hűsítő italokra biztosan nemet mondanak a következő hetekben. Minden hizlaló, cukros ételt száműztek étrendjükből.

– A Drága családom most rövid szünetre megy, így nyáron nem láthatnak minket a tévé képernyőjén a nézők. Viszont elhatároztuk, mire visszatérünk, egy új família fogadja majd a közönséget! – mondta Emilio, akinek komoly célkitűzése van. – Kétkonfekciónyit szeretnék fogyni, aztán jöhet az izom! Meghalok, olyan kemények az edzések, de kell a forma, szeretnék végre jó bodyt.

A kánikula ellenére szorgalmasan jár edzeni, mert mindenképpen izmosabb akar lenni.

 

 

 
 

 

Párja is komolyan gondolja az életmódváltást.

– Hetente háromszor-négyszer az edzőteremben vagyunk és tréningezünk. Ne mondom, hogy kellemes, azt sem, hogy könnyű elindulni, de amikor már itt vagyunk, csak az hajt, hogy tudom, meglesz az eredménye! – jegyezte meg Tina.

– Szeretnék leadni húsz kilót, és erősebb, formásabb lenni. Sokszor járni is alig bírok az edzések után, olyan izomlázam van. Csak belföldi nyaralást tervezünk, nem lesz nagy vakáció, így hőség ide vagy oda, az edzésé marad a főszerep.

Emilióék megreformálták az étrendjüket, ennek kapcsán olvasóinkkal is megosztottak egy ízletes, egészséges ételreceptet.

Az énekes tápláló, de nem hizlaló és egészséges ételeket főz, megváltoztatja a konyhaművészetét.

Emilio receptje: rizses csirkemell

Hozzávalók: 1 csirkemell, 5 gerezd fokhagyma, csipet só, olívaolaj, tarka bors, csili, curry, vaj, 1 bögre jázminrizs, zöldbab, zöldborsó

Elkészítés: A húst az olajon a fokhagymával megpirítjuk, fűszerezzük. A rizst megfőzzük, a zöldségeket vajon megpároljuk. Ha minden elkészült, a hozzávalókat összekeverjük.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?