Celeb / Híresség

Tina 140 kiló is volt, most ilyen karcsú modell: Emilio felesége dögös ruhákba bújt

Bangó Margit unokája elfogadta, hogy sosem lesz olyan, mint a klasszikus modellek, ő magából akarja kihozni a legjobbat.

 

 

 
 

Emilio felesége tudja, milyen egy egész életen át fogyókúrázni: harminc éven át harcolt a pluszkilókkal, volt, hogy tetemes, 80 kilós súlyfelesleget cipelt. 

Jellinek Tina számtalan diétát kipróbált, műtéten is átesett, tavaly június óta viszont 30 kilót fogyott, a súlyát pedig jó ideje tartja. Mindezt nem egy beavatkozásnak, hanem sikeres életmódváltásának köszönheti. A változás olyan látványos, hogy divatmodellnek is felkérték. 

Jellinek Tina 140 kilós nőből divatmodell lett

Bangó Margit unokája 140 kiló volt, amikor 2007-ben rászánta magát egy gyomorgyűrű behelyezésére, amivel a felére fogyott le, 70 kilót adott le. A gyomorgyűrű azonban begyulladt, ezért 2013-ban eltávolították, a pluszkilók pedig ezután visszajöttek. 115 kiló volt, amikor is 2016-ban egy gyomorszűkítő műtéten esett át, aminek köszönhetően fogyott valamennyit, de végül neki ez sem vált be, amikor nem nagyon mozdult a mérleg nyelve, feladta a sanyargatást. 

emilio-felesege

 

 

– Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nagyon szeretek enni, mint ahogy a férjem is. Ráadásul a zenészi pályával járó rendszertelen életmód a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy amikor késő este hazaértünk a vidéki buliról, feltéptük a hűtőt, és csak a rácsokat nem ettük ki belőle – vallotta be a Story magazinnak

A pandémia miatt azonban elmaradtak a fellépések, ezért férjével, Emilióval úgy döntöttek, belevágnak az életmódváltásba: megreformálták az étkezésüket, és személyi edző segítségével elkezdtek rendszeresen sportolni. Egy év után az énekes mínusz 76, a felesége 30 kilónál jár, de tízet még szeretne leadni. 

Ma már jobban szeretnek öltözködni, mint enni, igaz, Tinának még meg kell szoknia, ne a legnagyobb méretű ruhákkal vonuljon be a próbafülkébe. Ha ő fejben még nem is szokott hozzá ahhoz, hogy rengeteget fogyott, mások számára feltűnő. Fel is kérték nemrég egy divatfotózásra: a dögös, testhezálló ruhákban látszik igazán, mennyire karcsú lett. 

 

– Sosem a nádszálvékony, modellalkatú lányokhoz mérten látom magam csinosnak, karcsúnak. Hozzájuk képest én mindig erősebb leszek. Az álomsúlyom messze eltér az övékétől, de ez rendben is van, ezt elfogadtam, és mindig magamból próbálom kihozni a legjobbat. 

 

 

 

 

forrás: femina.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?