Celeb / Híresség

„21 éve követsz vakon” – Schobert Norbi újra feleségül vette Rubint Rékát – fotók

Huszadik házassági évfordulójuk alkalmából újra kimondta az igent Rubint Réka és Schobert Norbi.

 

 

 

Tavaly írtunk arról, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka a húszéves porcelánlakodalmuk alkalmából újra összeházasodnak. Hétfő este valóban megerősítették a fogadalmaikat, újra egybekeltek a Hertelendy-kastélyban.

„21 éve követsz vakon, mint én Téged. 20 éves házassági fogadalom megerősítése. Köszönök Neked mindent! Az életemet, a gyerekeimet, a céljaimat, a kitartást, a hitet!” – olvasható Norbi Facebook-bejegyzésében.

21 éve követsz vakon, mint én Téged. 20 éves házassági fogadalom megerősítés. Köszönök Neked mindent! Az életemet, a gyerekeimet, a céljaimat, a kitartást, a hitet! ❤️🙏🌹

Posted by Norbi és az Update oldala on Monday, September 5, 2022

Réka a közösségi-oldalán szintén megosztott néhány mozzanatot a nagy napról: így például kiderült, hogy a két fia kísérte az oltárhoz, s a két nagyobbik gyermekük, Lara és Norbika még egy dallal is készültek az alkalomra.

Korábban a házaspár Las Vegasban is kimondta a boldogító igent, öt évvel ezelőtt, a 15. házassági évfordulójukon pedig szintén a Hertelendy-kastélyban esküdtek újra, amelyről a fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?