Celeb / Híresség

Berki Krisztián Olaszországban nyaral, onnan üzent minden magyar nőnek

Berki Krisztián éppen az olaszországi Jesolóban nyaral a feleségével, Mazsival és kislányával, Natival. Ott ünnepli a 40. születésnapját is. Előtte egy videóval köszöntötte a magyar nőket azért, amiért helytálltak a koronavírus idején.

 

 

 
 

– Mikor is mondhattam volna el mindezt, ha nem a születesnapomon. Azzal, hogy éppen Olaszországban, Jesolóban nyaralunk, Natit ajándékoztam meg, mert nagyon szeretett volna ide eljönni – mondta az izomceleb a Blikknek. Csak azt sajnálom, hogy itt, Jesolóban nincs hatcsillagos szálloda, de ne aggódjon senki értem, mert az itteni ötcsillagosok közül Mazsi a legdrágábbikat választotta.

Ami pedig a nők helytállását, az ebből az alkalomból készült hálálkodó videót illeti, arról Berki így beszélt: „Szeretünk kapni, ez emberi tulajdonság. Én is szeretek, ez természetes. De talán kicsit másképp! Én akkor kapok igazán, én abból táplálom az örömöm, az energiám… ha adhatok. Ezért határoztam el, hogy ma, a születésnapomon, megfordítom kicsit a világot, én adok ajándékot. Ajándékot, hitet, őszinte szavakat, köszönetet… minden egyes nőnek!

Kiállok, a szemetekbe nézek és kimondom férfi társaim nevében is, az egyik legszebb szót a világon. Köszönöm, Köszönjük Nektek! Sok millió férfi nevében, sok millió nőnek egy kis pillanatát, néhány óráját vagy akár az egész napját teheti szebbé ez a kimondott 307 szó! Ha fáradtan és nyűgösen indul egy szürke reggel, ha szennyestől rogyadozik a műanyag kosár, ha az asztalon meglátod a gyűrött vásárlási listát, ha megint Neked kell időre odaérni az óvodába, ha már csak annyi erőd maradt este, hogy bezuhanj az ágyba, akkor… de akkor mindenképpen, szánj rá néhány percet és nézd meg, hallgasd meg ezt a néhány percet.”

 

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?