Hírek, Külföld

Hogy tehettek ilyet? Belelöktek a csatornába egy férfit, mert rászólt a fiatalokra, hogy ne rugdossák a hattyúkat – videó

Egy fiatalokból álló társaság egy londoni csatornába lökött egy férfit, mert az rászólt egyikükre, hogy ne rugdossa a vízen úszó hattyúkat.

 

 

 




 

Pénteken este egy fiatalokból álló társaság verődött össze London Limehouse nevű negyedében. A csatorna partján szórakozó fiatalok meglátták a vízen úszkáló hattyúpárt, majd egyikük rátámadt a madárra, amit rugdosni kezdett.

A jelenetre felfigyeltek az utcán sétálók is, akik közül egy férfi odament a fiatalokhoz, majd kérdőre vonta őket, amiért a hattyúkat bántalmazzák. Ekkor egy fiú hátulról a vízbe lökte a felháborodott férfit. Az esetről készült és a közösségi médiában is megosztott videónak köszönhetően a rendőrség nyomozást indított az ügyben – írja a brit Metro.

Andy Cox főfelügyelő a lapnak elmondta, a fiatalok antiszociális és agresszív viselkedése nem maradhat büntetlenül. „Még nézni is szörnyű volt a felvételt. Az állatkínzás azt is jelzi, hogy az érintettek ennél kegyetlenebb és erőszakosabb megnyilvánulásokra is hajlamosak” – mondta Cox, aki a lakosság segítségét kérte az elkövetők azonosításához.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?