Celeb / Híresség

Alaposan megünnepli a 42. születésnapját Rubint Réka: egy teljes hétig buliznak

Az életmód-tanácsadónak, mint mondja, élete egyik legboldogabb bulija a mostani. A karantén miatt ugyanis nem volt biztos, hogy ez összejön idén, de minden jól alakult. Megfogadta, ha a járványhelyzet miatti korlátozások megszűnnek a nagy napig, ő bizony egy hétig ünnepel. Most így is tesznek a szlovén tengerparton, ahová ráadásul nemcsak férjével, Schobert Norberttel (49), hanem hat másik családdal együtt utaztak.

 

 

 




 

– Fantasztikus a csapat! Annyira örülök, hogy mindenki a részesévé tudott válni az ötletemnek, hogy a vitorlázásra a fiúk öltözzenek be kapitányoknak, a lányok pedig matrózlányoknak. Egyébként minden évben bérlünk egy kis vitorlást itt, Portorozban, és ez most éppen a születésnapomra esett. A hajó fel lett díszítve lufikkal, ahogy kell, és amikor a kikötőbe értünk ezekben a ruhákban, az libabőrös érzés volt – mesélte a Blikknek Réka Szlovéniából, éppen miután kikötöttek hajójukkal. A fitneszedző többször hangsúlyozta, hálás a sorsnak, amiért ilyen barátai vannak, a hangulat pedig felfokozott, remekül érzik magukat a szikrázó napsütésben a mesés tengerparton.

– Öt éve járunk össze rendszeresen ezzel a csapattal, és ezt az Alakreformnak köszönhetem és a sportnak, hogy így összehozott minket. Ezért is vagyok ennyire boldog, nagyon jól érezzük magunkat. Azt gondolom, ezek az élmények a legértékesebb ajándékok az élettől. Imádom, hogy mindenben benne vannak, minden évben nagyon várom velük ezt a kis feltöltődést – tette hozzá. Rékáék szülinapja alkalmából most öt napig maradnak Szlovénia egyik legfelkapottabb üdülőhelyén, ahol a tengerpartot pálmafák övezik, de minden évben ellátogatnak ide néhány napra. Autóval megközelíthető a hely, és fontos volt számára, hogy olyan országot válasszanak, ahol a szabályozások lehetővé teszik, hogy a kiruccanás után ne kelljen két hét karanténba vonulnia, hiszen, ha hazaért, még dolga van.

Innen szó szerint a Rozsnyai utcába megyek órát tartani, ahol a nagy Alakreform családommal még folytatjuk az ünneplést, tortával és egy fantasztikus edzéssel készülök nekik. A nehéz helyzet ellenére, ami az egész világot sújtja, teljes a szülinapom. Az utazás előtt a gyerekekkel és édesanyámmal is ünnepeltünk – mesélte Réka.

Piros robogót kapott Norbitól

Itthon már lezajlott a szűk körű családi ünnepség. Rékát férje, Schobert Norbert álmai piros robogójával lepte meg, és a gyerekek sem feledkeztek meg róla. Lányuk, Lara (16) egy fotó-összeállítást készített, a fiúk, Norbika (15) és Zalán (9) pedig tortával kedveskedtek édesanyjuknak.

 

 

 

 

 

Galéria

1 / 5 A fitneszladyt legjobb barátnői is elkísérték Szlovéniába, ahol vele osztoznak a kellemes kikapcsolódásban

2 / 5 Természetesen Norbi is felköszöntötte Rékát

3 / 5 Réka nagyon jól érezte magát

 

 

 




 

 

 

4 / 5 Lara sem feledkezett meg anyukája születésnapjáról

5 / 5 Ajándékokból nem volt hiány

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?