Celeb / Híresség

Emlékszel még Király L. Norbira az X-Faktorból? Rúdtáncos lett az énekes

Az énekes új hobbinak hódol, de rengeteg gyűlölködő kommentet kap miatta.

 

 

 

Az elmúlt 14 év alatt Király L. Norbi élete jelentős változáson ment át, a 2010-es X-Faktor óta keveset láthattuk. Míg korábban énekesként ismertük, ma már teljesen más területen találta meg önmagát.

Az éneklés helyett Norbi egy különleges hobbit választott, és elkezdett rúdtáncolni. 2021-ben az exotic pole dance lett az új érdeklődési területe, a közösségi médián is aktívan posztol a kemény sportról.

Azonban a váratlan karrierváltás nem mentesült az internetes trollkodástól. Rengeteg gyűlölködő üzenetet kap, amiért új úton indult el, és az exotic pole dance felé orientálódott. Norbi nem hagyta szó nélkül a negatív visszajelzéseket, és közösségi média oldalán ki is fejezte véleményét.

„A mai nappal az a bizonyos pohár betelt! (…) Minden rudas Fiú és Lány nevében kikérem magunknak! Lépjetek a nyomunkba! Gyertek el pár edzésre! Meglátjátok, hogy sírva fogtok könyörögni, legyen vége az órának!”

– írta Norbi a fotóhoz.

A támogató kommentek azonnal özönlöttek a poszt alá, ami bizonyítja, hogy sokan állnak Norbi mellett. A rajongók hangot adtak véleményüknek és egyetértenek vele, hogy az exotic pole dance egy sport, amit tisztelettel és elismeréssel kell kezelni.
forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?