Belföld

Special Feri Edition – Gyurcsány Ferenc elmondta, mi a terve a divatmárkájával

Budapest — Special Feri Edition pólót, pulcsit, vászonszatyrot árul Gyurcsány Ferenc (58) volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke a saját Facebook-oldalán.

 

 

 




 

Korábban soha nem fordult elő, hogy egy politikus saját magáról készítsen kollekciót, igaz, Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló pólót is lehet kapni. A Special Feri Edition azonban nem tartalmaz pártlogót, így a magyar pártok közül egyedül a Jobbik az, ahol pártlogós ruházatot lehet kapni a webshopban.

– Nemhogy Magyarországon, világszinten sem tudok olyan politikusról, aki a saját brandjét így akarta volna kihasználni – mondta a Blikknek Herczeg Zoltán (47) divattervező. – Ha jó dolgokat ad megfizethető áron, akkor biztos, hogy több embert is magához tud húzni. Ha viszont rossz a minőség, vagy magas az ár, akkor földbe áll az egész. Nem hiszem, hogy Gyurcsány be akar törni a divatiparba.

Gyurcsány szerint igény volt a rajongás kifejezésére /Fotó: Facebook

 

 

 

 

 

 

A volt miniszterelnök a Blikknek azt válaszolta: nem a meggazdagodás vezérelte, de igény volt arra, hogy a fiatalok kifejezhessék rajongásukat.

 A bevétel persze a párté, nem az enyém. Ennek a projektnek a legnagyobb haszna, amikor például egy békéscsabai találkozó után több tucat fiatal még kiül velem a stégre, és estébe nyúlóan kérdeznek az ország dolgairól, és nem akarnak hazaengedni – fogalmazott lapunknak Gyurcsány Ferenc.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?