Celeb / Híresség

Chuck Norris már 80 éves – Felismered a Walker, a texasi kopó sztárját?

Chuck Norris március 10-én ünnepelhette meg 80. születésnapját.

 

 

 

 

 




Chuck Norris a ’70-es évektől kezdve a ’90-es évekig a világ egyik legnépszerűbb akciósztárja volt. Karate-világbajnok volt, majd a sportolói karrierjéből átevezett a színészi pályára.

Számos filmben szerepelt, ilyen volt A Sárkány útja, a Delta kommandó, a Tomboló terror vagy a Magányos farkas, sokan mégis a Walker, a texasi kopó sorozatára asszociálnak, ha meghallják a sztár nevét. A színészettől évek óta visszavonult Norris március 10-én ünnepelhette meg 80. születésnapját.

Chuck Norris így néz ki napjainkban

A veterán sztár, bár visszavonult a reflektorfénytől, néha közösségi oldalára feltölt magáról egy-egy friss fotót. Az alábbi képén egy lelkes rajongójával fogott kezet. Bár régóta nem forgat, sokaknak a mai napig örömöt okoznak örök klasszikusai.

 

 

 

 

 

2015-ben A Goldberg család egy epizódjában tűnt fel, amiben saját magát játszotta, 2012-ben szerepelt a The Expendables – Feláldozhatók 2 című moziban, akkor olyan akciósztárok oldalán tűnt fel, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger vagy Jean-Claude Van Damme. Előtte 2005-ben forgatott csak.

Számára a család az első, 2001-ben azért szállt ki az 1993 óta futó Walker, a texasi kopó című sorozatból, hogy az akkor veszélyeztetett terhes felesége mellett legyen. Szerencsére ikreik, Dakota és Danilee születésekor minden rendben ment.

chuck norris

Később nagy csapás érte őket. Felesége egy orvosi MRI-vizsgálaton vett részt, de előtte kapott egy injekciót, ami gadolíniumalapú kontrasztanyagot tartalmazott, ami miatt majdnem lebénult. Norris feleségét ápolta, hogy sikeresen felépüljön, emiatt sem állt kamerák elé évekig.

Ma elsősorban írással foglalkozik, hivatalos Facebook-oldalán rendszeresen megosztja, milyen cikkeket publikált különféle honlapokra. A legtöbb cikke a The Westend Journalban jelenik meg. Igyekszik formában tartani magát, van egy saját kis erősítő kondigépe, amit rendszeresen használ. 80. születésnapja alkalmából még egy cikket is írt, amiben megfogalmazta, hogy ugyanolyan erőteljesnek és fittnek érzi magát, mint ötvenesztendősen.

–  Édesanyám 99 éves lesz május 4-én, hálás vagyok, hogy ilyen jó génekkel születtem, és hosszú élettel rendelkeznek a családtagjaim – fogalmazta, hozzátette, amikor megszületett, az orvos nem jósolt neki túl hosszú életet, mert annyira kis súllyal született, de szerencsére végül nem így alakult a sorsa.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?