Celeb / Híresség

Pumped Gabo vérlázító kijelentései a gyerekes szülőkről: rengeteg embert haragított magára ezzel

Pumped Gabo alighanem olyasmit szabadított el néhány meggondolatlan kijelentésével, amit maga sem biztos, hogy akart. A gyermekes szülőkbe szállt bele.

 

 

 

 

 
Instagram sztorijában, amely csak 24 órán át elérhető, több részletből álló videót tett közzé. Úgy kezdődik, hogy levideózott egy anyukát, aki valamilyen kávézóban vagy étteremben szelfit készít a babakocsis gyermekével.

Aztán jön a duma:

– Mindenki próbál felvágni valamivel az Instagramon, és szeretem a gyerekeket, meg minden, és ha van egy gyereked, persze, örülsz neki, de b.zdmeg, vagyunk hét és félmilliárdan a Földön, nem olyan nagy szám, hogy van egy gyereked. Ha ez a legnagyobb sikered, hogy van egy gyereked, akkor elbasztad – magyarázza Pumped Gabo.

 

 

Aztán megpróbált finomítani:

– Továbbgondoltam – mondja: Ha nem értél el semmit, de a gyereked igen, akkor mégis király vagy, mert te vagy az apja valakinek, aki előreviszi a társadalmat, akkor büszke lehetsz magadra mert a te unokád vagy gyereked szülte…

A következő videó részletben már félálomban panaszkodik arról, hogy páran beleálltak a mondanivalója miatt:

Azzal le szeretném zárni ezt az egészet, hogy úgy látszik, ebben a világban mindannyian másfajta sikerek után vágyunk, van, akinek tényleg nagy siker, hogy van egy szép gyereke, meg minden… Jó, elfogadom, megmenekült mindenki, aki kirakosgatja a gyerekét instára – zárta kicsit zavaros mondanivalóját Pumped.

Hogy tényleg így gondolja, vagy az egészet csak azért csinálta mert elirigyelte Schobert Norbi kommunikációs sikereit, és csak azt szeretné, hogy beszéljenek róla, nem tudni. Ez utóbbit minden esetre elérte…

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?