Celeb / Híresség

„Nem értem, miért akarnak így keresztbe tenni nekem” – Irigyei töröltették Tóth Andi közösségi oldalát

Egyik napról a másikra eltűnt a profilja, ez komoly bevételkiesés neki.

 

 

 

 
Budapest — Váratlanul eltűnt Tóth Andi (21) közösségi oldala! A népszerű énekesnő hiába próbált belépni Instagram-fiókjába, az nem érhető el. Azért aggasztó számára ez, mert ezen a portálon tartotta a kapcsolatot rajongóival, ráadásul a megélhetését is biztosította.

Tóth Andi nem érti, miért akartak neki ártani a közösségi oldalon / Fotó: Varga Imre

 

 

 

 

 

 

– Az elmúlt hónapokban már kaptam e-maileket arról, hogy valaki fel akarja törni az oldalamat. Megtettem mindent, hogy ez ne történjen meg, ehhez képest hétfő este hiába próbáltam belépni a profilomba, nem tudtam – kezdte lapunknak Andi.

– Mint kiderült, hónapok óta más felhasználók, főleg nők feljelentették a profilomat, azzal érvelve, hogy a fotóim túl erotikusak, szeméremsértőek. Tudom, emögött az áll, sokan irigyek rám, amiért sokszor edzőteremből posztolok, fotózásokról vagy koncertjeimről, amiből arra következtetnek, makulátlan az életem. Ezért próbálnak keresztbe tenni. Nem gondolom, hogy a képeim túl kihívóak lettek volna, volt fent nagyjából hatszáz fotóm, abból talán öt, maximum tíz volt olyan, amin fürdőruhában vagy fehérneműben voltam látható, de szerintem azok is nagyon ízlésesek voltak – jegyezte meg Andi, aki miután a profilját felfüggesztették, írt az oldal üzemeltetőjének, de nem kapott érdemi választ. Hírességekhez, szakemberekhez fordult, mit lehetne tenni.

Andi azt is megosztotta követőivel, hogyan edz, minek köszönheti tökéletes alakját / Fotó: Facebook

 

 

 
 

 

 

 

– Körbetelefonáltam az ismerőseim között, kaptam telefonszámokat, a kezembe vettem a dolgokat. Reményeim szerint hamarosan visszakapom az oldalt. Nem azért tomboltam, amikor nem tudtam belépni, mert így nem tölthetek új fotókat és mondjuk nem tudom megmutatni, éppen mit eszem. Nekem ez a fórum a munkámhoz tartozik – folytatta Andi, aki négy év alatt építette fel a közösségi oldalát, amelyen influencerként, azaz véleményvezérként is dolgozik.

– Szponzori megállapodásaim vannak, így posztolnom kell bizonyos termékekről. Ha ezt nem tudom teljesíteni, szerződést bontanak velem a cégek, és nem lesz bevételem. Nem értem, miért akarnak irigységből így keresztbe tenni nekem, sosem tennék ilyet mással. Én is látok gyönyörű nőket a közösségi médiában, bennem is van egészséges irigység, de sosem ártanék senkinek, vagy sosem fosztanám meg a bevételétől. Ha nem áll helyre az oldalam, a követőkkel kialakított kapcsolatot, számos együttműködést és bevételt elveszítek – mondta Andi.

Nemrégiben Amerikában vakációzott a szerelmével

Andi és párja, Szabó Ádám (27) januárban tíz napot töltött New Yorkban, s a vakáció minden pillanatát imádták.

– Nagyon jó volt elszabadulni egy kicsit, és bár az időeltolódás megviselt minket, fantasztikusan éreztük magunkat. A következő úti cél Los Angeles lesz, de szerintem már csak jövőre megyünk el oda – mesélte az X-Faktor korábbi nyertese.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?